Cum arata picioarele lui Vladimir Draghia la 4 luni dupa castigarea Exatlon! Urmele ranilor teribile inca se vad!

Cum arata picioarele lui Vladimir Draghia la 4 luni dupa castigarea Exatlon! Urmele ranilor teribile inca se vad!

La 4 luni de la castigarea trofeului Exatlon, Vladimir Draghia este in continuare plin de cicatrice pe picioare.

Ranile lui Vladimir Draghia din timpul show-ului Exatlon nu s-au vindecat nici pana azi. Campionul primei editii Exatlon a ramas cu cicatrice si vanatai pe picioare, la care s-au adaugat altele noi, facute in trafic, pe trotineta electrica cu care circula de ceva vreme.

Dezvaluirea a fost facuta de Vladimir in timpul unui interviu cu micuta vlogerita Alesia, fiica jurnalistei Ela Craciun. Fetita l-a chestionat pe actor in legatura cu viata in experienta din Republica Dominicana, iar Vladimir i-a aratat urmele de pe picioare.

„Eu vad ca esti nazdravana”, i-a spus Vladimir Alesiei, indicand cu degetul cateva julituri pe genunchii fetitei. „Uite am si eu. Asta e noua, e de azi. Astea sunt de la Exatlon”, a mai spus Draghia.

Plasele de pe trasee i-au facut cele mai mari probleme

La sfarsitul lunii mai, imediat dupa marea finala Exatlon sezonul 1, WOWbiz.ro a publicat imagini cu ranile teribile pe care Vladimir Draghia le avea pe maini si picioare. „Aveam multe rani, acum uneie mi-au mai trecut. Cel mai des te lovesti la trasee, plasa ne-a creat multe probleme. Nu stiu daca se vede in imagini, insa aveam niste rani si la mana”, spunea Draghia dupa 5 luni si jumatate petrecute in Republica Dominicana.

Citeste mai multe despre: