Cum au ajuns razboinicele sa se certe pe Iulian: ”Naomi nu recunoaste, dar ma calareste de fiecare data…”

Cum au ajuns razboinicele sa se certe pe Iulian: ”Naomi nu recunoaste, dar ma calareste de fiecare data…”

Dupa ce au castigat jocul pentru recompensa, Razbonicii au venit in fata panoului cu bani pentru a castiga o suma cat mai mare de bani.

Aflati in fata panoului, acestia au vorbit despre dormitul in baraca si despre sunetele ciudate pe care scoate Iulian atunci cand doarme:

”Eu am si noroc si ghinion. Am fost acceptat sa dorm intre fete, am avut noroc, dar de fapt am ghinion ca scot un sunet ciudat cu dintii si nu pot dormi langa ele”, a spus Iulian.

”Are un ghinion atat de mare, incat eu dorm afara din baraca, doar sa pot sa dorm o ora doua pe noapte. Am vrut sa dorm cu el, mi-am dorit foarte mult, imi place sa dorm cu Iulian, nu-mi place sa dorm cu Iulian, imi place sa dorm cu cineva, nu imi place sa dorm singura’‘, a spus Ana Maria Otvos.

Cosmin Cernat le-a intrebat pe fete cine vrea sa doarma cu Iulian

”Eu am dormit cu Iulian’‘, a spus Simi

”E simplu, Iulian de fiecare data a dormit intre Simi si Naomi. Naomi a spus ca se simte mult mai in siguranta avand-ul pe Iulian acolo si Simi a fost respondabila sa il aseze pe saltea, pentru ca il gaseai in diferite pozitii, il invelea, il trezea atunci cand scotea sunetele din dinti” a spus Beatrice.

”Naomi nu recunoaste, dar ea ma calareste de fiecare data. A zis ca m-a luat in brate” a spus Iulian spre amuzamentul intregii echipe.

Citeste mai multe despre: