Damian Ferucio, cu ochii in lacrimi: ”Am clacat!”. Ce a patit Faimosul

Damian Ferucio, cu ochii in lacrimi: ”Am clacat!”. Ce a patit Faimosul

Damian Ferucio a intrat in echipa Faimosilor in urma cu o luna de zile, foarte hotarat sa lupte pana la capat si sa devina din ce in ce mai bun pe traseu.

Desi a dat tot ce a putut pana acum pe traseu, o zi libera se pare ca l-a adus pe Faimos in pragul de a claca psihic.

”Au trecut 4 saptamani de cand ma aflu la Exatlon. Si astazi, avand o zi libera, am avut probabil mai mult timp de gandire si m-au acaparat toate gandurile de acasa. Prieteni, familie, si abia acum am realizat ce inseamna Exatlon. M-am gandit la tot felul…

Atat ca mi-am lasat job-ul, atat ca m-am opus cumva unor persoane din familie ca sa vin la acest show. Chiar pot spune cu sinceritate ca am clacat. Avand in vedere ca acasa am dezamagit destul de multe persoane.

Regretele astea asa cumva nu m-au ajutat astazi, dar vreau sa imi urmez visul si stiu sigur am sanse mari sa castig. Imi doresc sa demonstrez tuturor ca motivul pentru care eu sunt aici nu e intamplator.

Am o persoana pe care o simt asa, ca pe sora mea efectiv. Si am reusit sa vorbesc cu Roxana si mi-a scos in evidenta tot ce e mai bun in mine si mi-a amintit, efectiv, pentru ce ma aflu aici.

De la zi la zi s-au strans, iar astazi, efectiv, s-a umplut aici in sufletul meu. Sunt sigur ca voi trece peste. Deja am trecut. Ma montez.

Sunt sigur ca maine voi fi un alt Fero, mai puternic si mai sigur pe mine.  Orice as face in acest show, important este cand ma voi intoarce acasa sa ma intorc cu capul sus si sa fiu imbratisat de oamenii dragi. sa fiu felicitat sa stiu sigur ca ce am facut aici am facut pana in ultima clipa si am facut bine.” a spus cu lacrimi in ochi Ferucio.

Citeste mai multe despre: