De ce nu a invatat Naomi sa inoate dupa ce a aflat ca va face parte din echipa Razboinicilor? Fratele ei a dezvaluit totul: “Intr-adevar, vina este a ei pentru ca…”

De ce nu a invatat Naomi sa inoate dupa ce a aflat ca va face parte din echipa Razboinicilor? Fratele ei a dezvaluit totul: “Intr-adevar, vina este a ei pentru ca…”

Naomi a starnit controverse printre fani dupa ce chiar ea a recunoscut ca nu stie sa inoate.

Intrat in direct la FanArena, fratele ei a dezvaluit de ce nu a invatat aceasta sa inoate dupa ce a aflat ca va face parte din echipa Razboinicilor.

Iata ce a declarat Eduard:

Sora mea este foarte ambitioasa! Ea nu ne-a spus ca s-a inscris la concurs pana in ziua in care a fost sunata pentru auditie. Intr-adevar vina este a ei pentru ca nu s-a pregatit special pentru inot, desi a vazut fiecare episod din sezonul I.

“Noi nu ne asteptam sa ajunga atat de departe si sa plece in Republica Dominicana! Dupa venirea de la preselectii ea nu s-a apucat sa invete sa inoate, si atunci, vazand ca au chemat-o si la probele sportive, ea atunci si-a dat seama ca va ajunge un pic mai departe.

“S-a intamplat totul foarte repede, a trebuit sa plece foarte repede. Ea a vrut sa invete, dar nu a stiut cat timp va avea dupa preselectii”, a spus Eduard.

El este increzator ca Naomi va trece peste aceasta limitare:

“Sper sa o ajute colegii ei si sa incerce sa isi depaseasca frica pe care o are. Intr-adevar, e prima ei saritura in apa de pe un tobogan, acolo s-a panicat foarte tare. S-a panicat mai mult din cauza ca nu stie sa inoate.

“O cunosc foarte bine, sora mea nu accepta sa se lase batuta! Eu sunt sigur ca poate sa treaca peste asta”, a declarat fratele Razboinicei.

Citeste mai multe despre: