Diana Belbita, dezvaluire in premiera: la fel ca Beatrice si Naomi, si ea a fost la un pas de a se ineca la EXATLON

Diana Belbita, dezvaluire in premiera: la fel ca Beatrice si Naomi, si ea a fost la un pas de a se ineca la EXATLON

In prima editie EXATLON – sezonul 2 Beatrice si Naomi au avut mari probleme cu bazinul, fiind la un pas de a se ineca.

Prezenta in platou Diana Belbita, care nu stia sa inoate atunci cand s-a dus in Republica Dominicana, a dezvaluit un lucru nestiut pana in prezent.

Fosta concurenta a marturisit ca i s-a intamplat acelasi lucru, dar momentul respectiv nu a fost difuzat pe TV.

“In primul sezon nu s-a dat asta pe TV dar si eu am patit acelasi lucru: sa ma arunc de pe toboganul de 15 metri si sa ma trezesc ca am ridicat mana, ma duceam la fund si asteptam sa ma scoata cineva. Deci si la mine s-a intamplat”, a dezvaluit Diana Belbita.

Vladimir Draghia, castigatorul EXATLON, a tinut sa sublinieze ca in niciun moment concurentii din Republica Dominicana nu se afla in pericol real de a se ineca.

“Este foarte important de mentionat faptul ca nimeni nu iti spune ce sa faci. Ba dimpotriva, organizatorii vor sa se asigure ca esti tot timpul in siguranta. Niciodata nu esti in pericol real! Intotdeauna ai cel putin doi medici acolo, cel putin doi salvamari”, a spus Vladimir Draghia.

Castigatorul EXATLON a marturisit ca si-a dat seama din prima de faptul ca Beatrice nu stie sa inoate.

“Eu mi-am dat seama din prima ca Beatrice nu stie sa inoate, chiar daca a acuzat acea lovitura la nas, ceea ce s-a dovedit a doua oara cand nu s-a mai lovit si abia a reusit sa iasa la mal”.

Citeste mai multe despre: