Emotii mari si miza uriasa in seara aceasta la Exatlon Romania! Pentru ce concureaza Razboinicii si Faimosii?

Emotii mari si miza uriasa in seara aceasta la Exatlon Romania! Pentru ce concureaza Razboinicii si Faimosii?

Emotii mari in seara aceasta la Exatlon Romania. Faimosii si Razboinicii se vor lupta pentru vila. Miza este cu atat mai mare cu cat Razboincii au pierdut ultimele patru jocuri consecutive pentru vila. Pana acum scorul jocurilor pentru vila este egal, cinci victorii pentru Razboinici si cinci victorii pentru Faimosi.

Oboseala si stresul Razboinicilor si-au spus cuvantul in ultima perioada. Au fost tensiuni mari inainte de jocul pentru eliminare, in care Ana Simia Taran, una dintre cele mai bune concurente Exatlon, a fost descalificata si a plecat in Romania. Simi a refuzat sa joace la duel cu adversara sa, Diana Sentes, lucru pentru care a fost automat descalificata.

Razboinicii au pus tensiunile si certurile din echipa si pe baza lipsei de odihna si somn de la baraca. Acestia isi doresc cu ardoare sa castige vila.

Presiunea este mare si pentru echipa Faimosilor, care nu isi doreste sa piarda confortul si mancarea. Acestia isi doresc sa stabileasca un nou record pentru cea mai lunga perioada petrecuta in vila.

Emotiile sunt mari si ambele echipe sunt mai hotarate ca oricand sa dea totul in jocul pentru vila.

Urmariti Exatlon Romania pe Kanal D sau online pe kanald.ro pentru a vedea castigatorii.

Citeste mai multe despre: