Este Giani Kirita vinovat de esecul Faimosilor? Ce dezvaluiri a facut la FanArena din interiorul echipei

Este Giani Kirita vinovat de esecul Faimosilor? Ce dezvaluiri a facut la FanArena din interiorul echipei

Giani Kirita, antrenorul Faimosilor la EXATLON Romania – sezonul 2, nu si-a atins obiectivul dupa ce niciun membru al echipei sale nu a ajuns in finala.

Giani a fost acuzat in mod repetat ca el a provocat esecul Faimosilor, iar in editia FanArena de ieri seara a tinut sa lamureasca lucrurile.

El s-a aparat spunand ca, in momentul in care a ajuns in Republica Dominicana, Faimosii erau deja dezbinati.

Giani Kirita a pus esecul Faimosilor si pe seama orgoliului lor. Iata ce declaratii a facut:

“Raspunsul este nu! Intr-adevar, un antrenor cand este pus la o echipa este pus sa regleze echipa, sa o motiveze, sa ii creeze buna dispozitie. Practic eu am venit intr-o echipa decimata, o echipa in care lucrurile stateau foarte prost!

“Am incercat, chiar 10 zile am stat cu ei la baraca, fara telefon, fara nimic, pentru ca voiam sa ii cunosc ca si caractere, voiam sa vad ce au de gand. I-am cunoscut. Din pacate, ce le-a lipsit lor, a fost in primul rand prietenia, faptul ca ei nu puteau sa joace unul pentru altul!, sa fie prieteni sa se ajute pe ei.

“Erau foarte orgoliosi si foarte egoisti! Nu au gandit niciodata ca o echipa; nu au facut pasul sa isi ajute prietenul, sa faca echipa, sa se duca peste Razboinici si sa ii bata”, a spus Giani Kirita la FanArena.

Citeste mai multe despre: