Exatlon Romania 12 octombrie: Victorie categorica pentru Razboinici, la Jocul Special! Uite ce premiu si-au ales

Exatlon Romania 12 octombrie: Victorie categorica pentru Razboinici, la Jocul Special! Uite ce premiu si-au ales

Exatlon Romania 12 Octombrie: Victorie categorica pentru Razboinici in aceasta seara. Diferenta a fost de 8 puncte, astfel ca Razboincii au castigat cu scorul de 10-2.

Revenirea este spectaculoasa, mai ales dupa ce au stat cateva saptamani bune la baraca. Razboinicii isi motiveaza victoria prin plecarea verigilor slabe din echipa lor, adica Catalin Dumitrescu care a fost eliminat de Doru Mesesan si prin descalificarea Dianei Sentes.

Jocul Special din aceasta seara a avut un premiu cu totul nou. Echipa castigatoare va alege una dintre cele trei stelute ca premiu. Cosmin Cernat a anuntat ca fiecare steluta are un premiu diferit.

”In spatele fiecarei stele e un premiu. Un premiu ramane cel pe care il stiti, anume, acela de a alege finalul jocului de protectie, apoi echipa castigatoare poate sa aleaga pe cine elimina din echipa adversa la urmatorul joc de protectie. Si intr-una dintre aceste stele exista o alta stea.

O stea de culoare rosie, ceea ce inseaman ca in momentul in care ajungeti la panoul cu bani puteti intoarce 3 stelute rosii. Echipa care va triumfa va trebui sa deschida una dintre cutii.”, a spus Cosmin Cernat.

Echipa Razboinicilor a deliberat si a ales drept premiu steaua din mijloc. Premiul pe care acestia l-au castigat a fost alegerea finalului in jocul de protectie.

Razboinicii au mai primit acest premiu, in urma cu cateva saptamani, si nu a fost in avantajul lor, pierzand jocul de protectie.

Vedeti intreg momentul aici:

 

Citeste mai multe despre: