Exatlon Romania 20 octombrie: Un nou premiu este pus la bataie in Jocul Special: ”Jocul de protectie va incepe cu un handicap”

Exatlon Romania 20 octombrie: Un nou premiu este pus la bataie in Jocul Special: ”Jocul de protectie va incepe cu un handicap”

Exatlon Romania 20 octombrie: Schimbare importanta in Jocul de Protectie de astazi. Cosmin Cernat a anuntat premiile pentru Jocul Special, care sunt mult mai importante in Jocul de Protectie. Echipa care va castiga Jocul Special va avea un mare avantaj fata de echipa pierzatoare.

‘Schimbare importanta fata de primul joc. Aici exista 3 stele. De fapt este vorba de 3 cutii. La sfarsit, echipa castigatoare poate deschide doar una dintre ele, evident, dupa ce se consulta cu echipa.

Intr-una dintre cutii este posibilitatea ca echipa castigatoare sa aleaga, asa dupa cum stiti, finalul jocului de protectie. Tot legat de jocul de protectie este si ce se afla in a doua cutie.

Echipa castigatoare poate elimina un adversar. In opinia antrenorilor, cea mai valoroasa fata sau cel mai valoros baiat, nu poate evolua in jocul de protectie. A treia stea are legatura tot cu jocul de protectie. Nu se mai gaseste inauntru o steluta rosie care sa fie folositoare la panoul cu bani.

Jocul de protectie va incepe cu un handicap de un punct. Deci, echipa care pierde va pleca de la -1. Avem asadar 3 variante, toate cele 3 variante sunt legate de cel mai important joc al saptamanii, jocul de protectie”, a spus Cosmin Cernat.

Citeste mai multe despre: