Exatlon Romania Statele Unite: Lili Sandu le-a vorbit adversarilor pe limba lor si toti au aplaudat-o! Nu, nu e vorba de engleza!

Exatlon Romania Statele Unite: Lili Sandu le-a vorbit adversarilor pe limba lor si toti au aplaudat-o! Nu, nu e vorba de engleza!

Primul meci international al romanilor de la Exatlon, sezonul doi, s-a desfasurat la doar trei zile dupa sosirea sportivilor nostri in tabara din Republica Dominicana. Adversari le-au fost sportivii care reprezinta Statele Unite,  aflati in cea de-a sasea saptamana de concurs.

Actrita Lili Sandu, care reprezinta echipa  Faimosii la Exatlon Romania, sezonul doi, a fost cea care a spart gheata, fiind cea desemnata sa le vorbeasca americanilor pe limba lor. Nu, nu e vorba de engleza, ci de spaniola, pentru ca toti sportivii de la Exatlon Statele Unite provin din tari latino-americane iar show-ul e difuzat de Telemundo, cea mai mare retea  TV de limba spaniola din Statele Unite.

“Pentru mine, e o experienta fantastica”, le-a marturisit Lili Sandu americanilor despre Exatlon Romania. “Imi pot infrunta demonii. Imi este frica sa inot, insa aici totul este foarte simplu, deoarece aici, pentru a-mi cuceri fricile, merg mai departe”, a spus actrita romanca.

Pentru a o incuraja pe Lili, prezentatorul american i-a dezvaluit ca doua concurente de la Exatlon Statele Unite nu stiau sa inoate la startul competitiei,

“Una dintre ele era cat pe ce sa se inece, dar a fost salvata. Dar aceste doua fete au castigat doua puncte intr-un traseu cu piscina!”, i-a povestit Erasmo Provenza.

Citeste mai multe despre: