Iulian cel cu vino-ncoace! Cum este femeia ideala pentru razboinicul cel mai rapid din noul sezon „Exatlon”?

Iulian cel cu vino-ncoace! Cum este femeia ideala pentru razboinicul cel mai rapid din noul sezon „Exatlon”?

Meciurile internationale din cadrul competitiei <Exatlon> sunt prilej de noi prietenii pentru concurenti si, in cazul meciului de seara trecuta, doi dintre adversari au experimentat un mic fior romantic.

“Aici este dragoste!” au exclamat atat mexicanii cat si romanii cand carismaticul Iulian Pitea a invitat o tanara atleta de 19 ani din Mexic, Ana Laura Gonzalez, la un scurt dans latino. “Merge cu noi in Mexic!”, au exclamat tinerele adversare mexicane care practic au incercat sa-l ia pe sus pe atletul roman.


Iulian Pitea are mare trecere in fata publicului feminin, avand deja multe fane. A avut timp de 6 ani o prietena, dar din pacate, drumurile lor s-au despartit in momentul in care razboinicul a decis sa se mute din Brasov in Bucuresti.
“Eu consider ca intr-o relatie comunicarea e cheia. Am simtit ca nu mai exista comunicare intre noi, m-am retras si am venit aici in Bucuresti”, povestea schiorul despre momentul despartirii.
Singuratea tanarului nu a fost una de durata insa. Iulian s-a gandit sa isi invinga timiditatea si a decis sa faca si un mic experiment.
“A fost ca un exercitiu… Imi doream sa imi inving emotiile, timiditatea. M-am gandit sa abordez 100 de femei intr-o perioada de 3 luni pe strada, direct; si am fost sincer, carismatic, zamberet”, rememora razboinicul.


Cea care i-a dat viata si il cunoaste cel mai bine are deja conturata imaginea femeii ideale pentru indragitul atlet “Exatlon”. “Trebuie sa fie in primul rand desteapta, el e foarte pretentios la amanuntele astea, la comportament, la orice. Si trebuie sa fie intelegatoara, indulgenta, sa nu fie posesiva. Iulian trebuie lasat liber”, a spus mama sportivului.

Citeste mai multe despre: