Iulian Pitea a explicat care a fost relatia lui cu Alin Andronic: ”Oamenii au inteles gresit”

Iulian Pitea a explicat care a fost relatia lui cu Alin Andronic: ”Oamenii au inteles gresit”

Toata lumea a crezut ca sunt prieteni apropiati, insa acum, Iulian Pitea a spus tot adevarul despre relatia dintre el si Alin Andronic. Invitat in platoul Fan Arena, Iulian a explicat pe ce se baza relatia dintre el si Alin Andronic:

”Am vazut imaginile in care noi vorbeam pe o buturuga despre trecutul lui. Si ce regreta el cel mai mult si de ce ii pare lui rau. Si atunci, oamenii de acasa s-au gandit ca noi am legat o prietenie fabuloasa, cum imi place mie sa ii zic, si ca suntem de nedespartit si asa mai departe.

Si cred ca de acolo au facut ei legatura ca noi suntem prieteni de nedespartit. Dar ala a fost un moment in care m-a luat: ”Hai, Iulica, sa vorbim despre ce regrete am eu si ca vreau sa vorbesc cu tine”. Putea sa o faca cu oricine altcineva.

Si cum a sustinut-o si el, lagaturi stranse nu le-a avut cu mine. Noi eram prieteni si ne conectam foarte bine pe partea competitiva. Adica, ne ajutam sa evoluam impreuna pentru ca el stia ca eu sunt bun, eu stiam ca el e bun.

Oamenii au inteles gresit. Acum suntem prieteni, vorbim, ne intelegem foarte bine, Dar nu este o prietenie cum am legat eu cu Silasi, sau cu Pulhac in ultima perioada. E o mare diferenta pe care oamenii n-au inteles-o si asa as fi judecat-o si eu de la televizor”, a spus Iulian Pitea.

 

Citeste mai multe despre: