Iulian Pitea s-a indragostit de Ana Laura Gonzalez, dar sigur nu stie asta despre ea. Ce facea frumoasa sportiva la varsta de 15 ani

Iulian Pitea s-a indragostit de Ana Laura Gonzalez, dar sigur nu stie asta despre ea. Ce facea frumoasa sportiva la varsta de 15 ani

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Iulian Pitea s-a indragostit de Ana Laura Gonzalez. Cei doi s-au cunoscut pe meleagurile Exatlon si traiesc o frumoasa poveste de dragoste.

Cei doi au, insa, mai multe lucruri in comun decat si-au imaginat. Ambii s-au indragostit de sport la o varsta foarte frageda.

Ana Laura Gonzalez este o tanara mexicanca dedicata surfului. Interesul fata de acest sport a inceput de la fratele ei, care a invatat-o cum sa navigheze si, de asemenea, a sustinut-o. La varsta de 13 ani, Ana Laura si-a inceput cariera ca surfer, dar de la vârsta de 10 ani ea stia ca inima ei apartine valurilor.

Inceputul nu a fost usor si drumul a fost marcat de caderi, zgarieturi si nisip, dar din momentul in care a reusit sa prinda primul val, a stiut ca asta va vrea sa faca restul vietii.

La varsta de 15 ani a reusit sa faca surf pe insula de Todos los Santos din Baja California, care a reprezentat una dintre cele mai mari provocari si, fara indoiala, cea care a marcat-o cel mai mult.

Dupa aceasta experienta, Ana a inceput sa mearga in cautarea valurilor mari.

“Cand am ajuns la locul asta si am vazut cât de minunat a fost, am inceput sa plang si n-am vrut sa ma vada nimeni cand m-am aruncat in largul marii. Mi-a luat aproximativ doua ore pentru a prinde un val, dar dupa ce am reusit mi-am invins frica fata de valuri. A fost una dintre cele mai bune experiente din viata mea “, a povestit Ana Laura Gonzalez.

Citeste mai multe despre: