Cristian Dumitrache a fost eliminat de la Exatlon Romania! Ce a spus despre familia lui: ”Mi-a alungat gandurile negre…”

Cristian Dumitrache a fost eliminat de la Exatlon Romania! Ce a spus despre familia lui: ”Mi-a alungat gandurile negre…”

Duel plin de emotii in aceasta seara la Exatlon Romania! Dupa ce toti cei trei Faimosi s-au salvat, Gabriel Nedelcu si Cristian Dumitrache au intrat la duelul de eliminare.

A fost un duel greu, mai ales pentru Nicoleta Lunca. A fost primul meci de eliminare la care au participat ambele echipele, deoarece concurentii sunt deja in play-off.

Duelul a fost unul decisiv, scorul a fost de 3 la 0 in favoarea lui Gabriel Nedelcu. Cel care pleaca acasa, in Romania, este Cristian Dumitrache.

”Iti multumesc pentru vorbele frumoase. Duelul a fost, nu pot sa zic echilibrat, Gabriel s-a descurcat mult mai bine, il felicit. Multi am fost, putini am ramas pe acest podium, dar a ramas esenta. Gabi impreuna cu Nico sunt cei mai buni. Se vor duela impreuna cu Faimosii, vor avea meciuri mult mai grele de acum inainte.

Vreau sa faca meciuri cat mai bune, sa ajunga cat mai departe in fazele finale. Nu sunt suparat ca am iesit acum. Am avut un parcurs lung aici la Exatlon, chiar nu ma asteptam. Dar in fiecare zi am tras cat am putut de mine. Niciodata nu m-am dus la start cu gandul sa pierd vreun punct. Am tras pana la ultima viata, cum a fost si al duelul de astazi, dar pana aici mi-a fost nivelul. 

Am invatat foarte mult din Exatlon. Am invatat sa imi apreciez familia mult mai mult. In aceste luni de zile am comunicat cu ei o singura data, cand am castigat acel special. Mi-a fost de mare folos pentru ca mi-a alungat cateva ganduri negre, sa spun asa. Am invatat ca ma pot bucura si la o simpla banana, o simpla felie de ananas care in tara nu semnifica foarte mult. 

Ma bucur ca i-am cunoscut pe ei. Vom avea de acum incolo o prietenie foarte inchegata. Cum a spus si Gabi, i-am promis ca ne vom intalni si ma voi intalni cu fiecare in parte. Ma bucur ca i-am cunoscut pe ei. Ma bucur ca am ajuns pana aici. Capul sus, fruntea sus, totul merge inainte!’‘, a spus Gabriel Dumitrache.

Urmariti totul in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: