Marea Campioana Exatlon Romania sezonul 2, Beatrice Olaru, a venit in platoul Fan Arena cu trofeul: ”Nu am furat acest trofeu nimanui”

Marea Campioana Exatlon Romania sezonul 2, Beatrice Olaru, a venit in platoul Fan Arena cu trofeul: ”Nu am furat acest trofeu nimanui”

Marea castigatoare Exatlon Romania a venit in platoul Fan Arena pentru a comenta finala Exatlon Romania:

‘E destul de ciudat ce se intampla, jumatate de suflet e fericita ca e acasa, alaturi de cei dragi, jumatate nu se poate bucura. Pentru ca am ajuns acasa si m-am izbit de un val de ura, nu as vrea sa spun ura, tot felul de oameni care isi dau cu parerea fara sa ma cunoasca si fara sa stie ce inseamna Exatlon. (…)

Cand ma uit la trofeu vad munca si eu am simtit ca toata munca mea din ultimii ani a fost rasplatita prin acest trofeu. Oamenii nu au inteles ca Exatlon nu e o competitie sportiva olimpica, pentru care oamenii se antreneaza multi ani. (…)

Simt nevoia sa spun din capul locului ca eu nu am furat acest trofeu nimanui si trofeul nu cred ca a fost al lui Alin. Trofeul a fost al nostru, al tuturor. Si cred ca fiecare dintre noi a avut sansa egala sa ajunga la acest trofeu. Cred ca sansele au fost 50/50 pentru acest trofeu. Eu am jucat pe timpii fetelor, Alin pe timpii baietilor. Este foarte greu sa pui semnul egalitatii intre o finala dintre o femeie si un barbat’‘, a spus Beatrice Olaru.

Citeste mai multe despre: