Mariana de la Exatlon, umilita la Timisoara! Dupa ce a castigat o cursa infernala de atletism, a ramas inlemnita: “Am primit resturi”

Mariana de la Exatlon, umilita la Timisoara! Dupa ce a castigat o cursa infernala de atletism, a ramas inlemnita: “Am primit resturi”

Mariana Nenu este, cu siguranta, o adevarata Razboinica. Si, printre altele, este si campioaa nationala la cea mai grea proba de atletism, ultramaratoanele de 24 de ore.

De curand, Razboinica din primul sezon al Exatlon Romania a concurat la Timisoara in proba de 24 de ore, ea parcurgand o distanta de peste 200 de kilometri, traseul urmat fiind in Parcul Copiilor din orasul de pe Bega. Si, dupa ce a castigat cursa, fiind chiar la un pas sa spulbere recordul de distanta, Mariana a avut un adevarat soc in momentul in care s-a ajuns la festivitatea de premiere.

Mai exact, premiile cu pricina au fost date parca s-a fi vrut umilirea sportivilor care au participat la cursa. “Am primit diplome de loc 1 de 3 ori, la Campionatele Nationale, open s24h si categorie, medalii si niste pungi in care Ben zice ca-s resturi de la concursurile precedente. Si asa si e, din pacate, e ca un fel de kit, nu-s premii, un rucsac si un tricou care au ramas de la europenele din mai, cozonac, pliante, un pachet de paste fainoase, o bere pe care mi-au confiscat-o la aeroport, carti care seamana cu cele de prin salile de asteptare de la doctor, mostre de suplimente sportive, dar NICI UN PREMIU… Nici un plic cu 100 de RON macar, nimic, numai resturi de kituri de la concursuri care au fost si probabil au fost prea multe si au ramas si-au fost pastrate undeva”, a explicat Mariana.

Citeste mai multe despre: