Mesaj emotionant al razboinicului Catalin pentru tatal lui, la despartirea de Exatlon! “Tatal meu sa inteleaga ca…” Iata cum a reactionat parintele “uriasului”!

Mesaj emotionant al razboinicului Catalin pentru tatal lui, la despartirea de Exatlon! “Tatal meu sa inteleaga ca…” Iata cum a reactionat parintele “uriasului”!

Inainte de a parasi competitia Exatlon, Catalin Dumitrescu a ales sa-si deschida inima “de urias” si sa transmita un mesaj extrem de important pentru nimeni altul decat propriul lui tata.

“Mi-as dori ca prin aceasta participare a mea aici, tatal meu sa inteleaga ca poate sa schimbe orice la varsta si totul depinde numai de felul in care percepe lucrurile si mentalitatea noastra pe care o adaptam la acel moment! Tatal meu are doua probleme de sanatate, una este diabetul si a doua este cea cu inima! Dupa pensionare a devenit un pic delasator si numai are acea pofta de viata cu toate ca nu este insulino-dependent si problemele cu inima ar putea sa le rezolve adoptand un stil de viata mai sanatos si facand un pic de miscare!(…) El tinde sa creada ca totul este asa cum trebuie sa fie si ca nu mai poate face nicio schimbare pentru ca are o anumita varsta! Uite ca eu am venit la Exatlon, cu 105 kilograme, nu mi se dadeau sanse ca as putea face performanta, sau sa am o evolutie atat de mare si totusi am dovedit ca in ciuda sanselor mici care mi s-au dat in prima faza, am putut sa ma adaptez si sa evoluez continuu!”, a spus Catalin Dumitrescu.

Pe de alta parte, tatal lui Catalin este constient de tot ceea ce a afirmat fiul lui. Acest lucru l-a dovedit inca de la plecarea fiului sau in competitia Exatlon.
“Ambitia lui porneste inca din copilarie, cred ca eu am fost motivul, sau din cauza mea a pornit el pe latura sportiva! Cand venea acasa cu orice nota sau calificativ, eu ii spuneam <<Foarte bine, dar poti si mai mult!>>, iar el se ambitiona si mai mult!”, a spus tatal lui Catalin.
Tatal fostului Razboinic a apreciat mesajul lui Catalin si a demonstrat tuturor cat de mult l-au ambitionat indrumarile acestuia spre un nou stil de viata sanatos.

Spre incantarea lui Catalin, tatal sau a marturisit ca isi ia angajamentul ca va tine dieta si va recurge la sport, pentru a reusi sa tina sub control greutatea si in acelasi timp afectiunile de care sufera.
“Mesajul fiului meu m-a miscat foarte mult! Imi iau angajamentul ca voi tine dieta si voi face sport!”, a spus tatal lui Catalin.

Citeste mai multe despre: