Mexicancele s-au indragostit de Iulian de la Exatlon! Ce-i transmit fetele pe contul de socializare?

Mexicancele s-au indragostit de Iulian de la Exatlon! Ce-i transmit fetele pe contul de socializare?

Iulian Pitea a ajuns vedeta internationala, dupa aparitia la Exatlon.

Ceea ce n-a reusit Iulian in 10 ani de sarituri cu schiurile, a facut-o intr-o luna la Exatlon. Tanarul Razboinic nu a cucerit doar inimile romancelor ci si pe ale mexicancelor, dupa doua prezente spectaculoase in meciurile internationale cu reprezentanta din America Centrala.

In ultima saptamana, pe contul de soicalizare a lui Iulian au aparut tot mai multe tinere din Mexic care se declara indragostite de acesta. Momentul e numai bun, pentru ca la inceputul acestui an, Iulian s-a despartit de iubita lui cu care a stat mai bine de 6 ani. A fost, de altfel, cea mai lunga relatie a Razboinicului in varsta de 21 de ani.

De altfel, Iulian a flirtat discret si cu o reprezentanta a Mexicului, imediat dupa meciul dintre cele doua nationale. Pentru ca tacamul sa fie complet, el a glumit si cu Roxana Vancea, noua Faimoasa, pe care a numit-o “viata mea”.

Iulian Pitea a cucerit inimile fanelor nu doar prin felul in care arata ci si prin faptul ca e unul dintre cei mai rapizi concurenti de la Exatlon. El a castigat cam de fiecare data la traseu insa a avut probleme la finalizare, semn ca inca nu s-a adaptat 100% la regulile acestei competitii.

Citeste mai multe despre: