Naomi, eliminare cu multe semne de intrebare! Iata ce marturisiri neasteptate a facut Razboinica din culisele plecarii sale de la Exatlon!

Naomi, eliminare cu multe semne de intrebare! Iata ce marturisiri neasteptate a facut Razboinica din culisele plecarii sale de la Exatlon!

Naomi a avut la Exatlon o evolutie cu suisuri si coborasuri!

Naomi Musca s-a numarat printre cei mai infocati fani ai competitiei Exatlon si a indraznit sa viseze. Cateva luni mai tarziu, tanara de doar 19 ani, din Arad si-a vazut visul implinit – a ajuns in Republica Dominicana. Insa pentru ea, concursul avea sa inceapa cu stangul, deoarece inca de la primul traseu in competitie, Naomi s-a confruntat cu marea sa slabiciune, frica de apa, care deriva din faptul ca nu stia sa inoate.
Colegii sai s-au aratat intelegatori si au venit in sprijinul ei cu incurajari. Si mai mult decat atat, Naomi a primit lectii de inot din partea lui Alin si a lui Iulian.


Desi a avut minusurile ei, nimeni nu a putut contesta faptul ca Razboinica a fost un pion foarte important pe traseele, unde erau indispensabile forta si determinarea, iar revenirile sale neasteptate au convins echipa.
Concurenta nu a fost ferita nici de conflicte cu unii dintre colegii sai. Aceasta s-a confruntat cu reprosurile acestora in timpul unui joc si a incercat sa riposteze.


Ziua eliminarii a concis cu ziua aniversarii Razboinicei, care la finalul duelului nu si-a mai putut stapani emotiile.


Desi initial si-a dorit sa plece cat mai repede din competitie, Naomi a recunoscut ca apoi s-a razgandit si a vrut sa ramana cat mai mult in concurs. Aceasta a marturisit ca a simtit din partea colegilor sa dorinta de o elimina cu orice pret.

“Am lasat de inteles la un moment dat ca vrea sa plec! A fost o stare de moment! Cred ca fiecare din concurs o au mai mult sau mai putin! Mi-am dorit sa plec, dar cand a fost duelul pe care l-am avut cu Corina, in acel moment imi doream foarte mult sa raman! A fost o schimbare radicala, pentru ca mi-am dat seama de mai multe lucruri, mi-am dat seama ca e sansa mea acolo! Dorinta mea de a pleca acasa a fost inainte de a primi acele mesaje de la familie! Acele mesaje au contat pentru mine foarte mult! Dupa acele mesaje m-am schimbat radical! Simteam ca a venit un plus de putere, de motivatie si am zis ca nu mai vreau sa plec!”, a recunoscut Naomi.

Citeste mai multe despre: