Primele declaratii ale Dianei Sentes la intoarcerea in tara. Ce mesaj le transmite Razboinicilor

Primele declaratii ale Dianei Sentes la intoarcerea in tara. Ce mesaj le transmite Razboinicilor

Diana Sentes s-a intors in Romania! Dupa ce a parasit competitia Exatlon in urma conditiilor grele pe care le-a intampinat in Republica Dominicana in cadrul competitiei, Diana Sentes s-a intors in Romania.

La intoarcerea pe aeroportul din Romania, Diana Sentes a fost asteptata de razboinicii Calin Novacescu si Catalin Dumitrescu.

Citeste si: Diana Sentes a sosit in Romania! Primele imagini de la aeroport! Cine sunt Razboinicii care au asteptat-o

Iata care sunt primele declaratii pe care Razboinica le-a facut pe aeroport:

‘Am apucat un pic, asa, sa va citesc mesajele, foarte foarte putin. Cumva ma gandeam ca o sa fiti mai rauti, dar nu, ati fost destul de dragalasi. Nu am plecat pentru ca trebuia sa imi fac intretinerea la gene, ci am plecat pentru ca imi doream sa fiu alaturi de familie.

Pentru mine era din ce in ce mai dificil sa rezist alaturi de niste oameni atat de diferiti ca si caractere. Imi era foarte dificl sa rezist cu acel regim de mancare si cu lipsa antrenamentelor mele. Fiecare avem un stil de viata, fiecare stim ce limite avem. Eu mi-am atins limita si am decis sa parasesc competitia. 

Citeste si: Diana Sentes, descalificata de la Exatlon! Ce ascunde urletul infricosator de la finalul duelului cu Simi!

Razboincii, vreau sa ii vad la vila de acum incolo, sa nu mai plece de acolo, vreau sa ii vad cu adevarat uniti, nu doar atunci cand se deschid camerele. Vreau sa ii vad ca pleaca de acolo prieteni si vreau macar sa am si eu ocazia, asa cum zicea Simi, sa le vad adevarata fata de acum incolo si pana la final si cel mai bun sa castige. 

Primul lucru pe care il voi face in seara asta: o sa mananc ceva bun si o sa face o baie, si o sa ma spal din cap pana in picioare si o sa stau in brate cu mama si cu tata” a spus Diana Sentes dupa ce s-a intors in Romania.

Citeste mai multe despre: