Regreta Ana Simia ce a facut in Republica Dominicana? Cuvintele care o dau de gol: ce a spus dupa ce a fost descalificata de la EXATLON

Regreta Ana Simia ce a facut in Republica Dominicana? Cuvintele care o dau de gol: ce a spus dupa ce a fost descalificata de la EXATLON

La intoarcerea in Romania, Ana Simia a facut o declaratie care le-a dat de gandit fanilor.

“As vrea sa ma intalnesc cu fiecare in parte si sa le multumesc. As vrea sa le spun poate si de ce am ajuns acasa, ca sa inteleaga. Le multumesc si sper ca nu i-am dezamagit cum m-am dezamagit eu pe mine, singura”, a adaugat Simi.

Regreta oare Simi ceea ce s-a intamplat in Republica Dominicana? Amintim ca Ana Simia Taran a fost protagonista unui episod nemaintalnit pana acum la EXATLON Romania: ea este prima concurenta care a fost descalificata din concurs.

In duelul pentru eliminare cu Diana Sentes, Ana Simia a refuzat practic sa parcurga intregul traseu, invocand o lovitura la umarul stang.

Ulterior ea a fost acuzata de cei din echipa Razboinicilor ca minte si ca a facut acest lucru pentru a fi trimisa acasa. Acesta nu a fost singurul conflict avut de Ana Simia cu coechipierii ei.

Frecvent ea provoca certuri in echipa iar Razboinicii au ajuns in cele din urma sa o nominalizeze pe ea pentru eliminare, desi initial votul tuturor s-a indreptat catre Naomi.

Citeste mai multe despre: