Se naste o idila la Razboinici? Naomi, sexy-razboinica, pare ca a facut o “cucerire”! Nu-i de mirare, uite ce HOT era inainte sa plece in Dominicana

Se naste o idila la Razboinici? Naomi, sexy-razboinica, pare ca a facut o “cucerire”! Nu-i de mirare, uite ce HOT era inainte sa plece in Dominicana

Fanii Exatlon au fost uimiti sa observe o apropiere intre doi concurenti de la Razboinci. Naomi si Alin nu ezita sa se stranga in brate cu orice ocazie sau sa se tina subtil de maini atunci cand sunt singuri in casa.

Alin Andronic are 30 de ani, Naomi are doar 19 ani, dar asta nu i-a impiedicat sa se apropie foarte mult. Inca nu putem vorbi de o idila confirmata, dar comportamentul lor i-a facut pe multi sa se gandeasca la faptul ca intre Naomi si Alin ar fi “mai mult” decat ce se vede pe TV.

Alin a intrat primul pe teren in momentul in care Naomi a adus punctul victoriei pentru Razboinici, in meciul pentru panoul cu bani. Sportivul a ridicat-o pe Naomi in brate si a alergat cu ea pe teren, apoi ea si-a pus bratele in jurul gatului lui.

Mai mult, in editia de duminica, a fost difuzat un scurt fragment, de doar cateva secunde, in care cei doi erau singuri in casa iar Naomi se misca provocator in fata lui Alin. La un moment dat, cei doi pareau ca se tin de maini. (foto deschidere)

Iata cateva fotografii cu Naomi inainte de a pleca in Republica Dominicana, pentru Exatlon! Cu siguranta, pasiunea pentru sport a ajutat-o sa aiba un corp care intoarce multe priviri pe strada!

 

Citeste mai multe despre: