Giani Kirita l-a desfiintat pe Silviu dupa ce acesta a avut atac de panica! Ce cuvinte GRELE i-a spus dupa ce a refuzat sa sara pe tobogan: “Toata Romania o sa-l vada! Un ras de doi lei!”

Giani Kirita l-a desfiintat pe Silviu dupa ce acesta a avut atac de panica! Ce cuvinte GRELE i-a spus dupa ce a refuzat sa sara pe tobogan: “Toata Romania o sa-l vada! Un ras de doi lei!”

In editia de ieri EXATLON Silviu a fost protagonistul unui moment extrem de neplacut.

Chiar in debutul jocului el a avut un atac de panica si a refuzat sa sara de pe toboganul mare. Episodul l-a afectat atat de mult incat nu a mai jucat deloc in acel meci.

Cand a vazut ce se intampla Giani Kirita a rabufnit si a spus afirmatii grele la adresa lui Silviu. Antrenorul Faimosilor s-a razbunat astfel pentru iesirea pe care concurentul a avut-o in zilele trecute, in care Silviu a avut curajul sa ii conteste autoritatea.

Iata ce cuvinte dure i-a adresat Giani Kirita:

“Cam asta se intampla! Genul asta de oameni iti spun cine esti tu si ce ai facut aici! Cam genul asta de oameni au tupeul sa vorbeasca, sa-mi spuna mie “cine esti tu si ce ai facut tu la Exatlon?”. Ca nu poate sa sara, ca ii e frica! Un ras! Toata Romania o sa-l vada!

“Un ras de doi lei! Si acum o sa vada ce patesti! Sunt specimene de oameni care vin aici si sunt mii de oameni care si-ar dori sa vina aici! Si asta se intampla la Exatlon! Unul ca asta vorbeste! Unul ca asta… Doamne fereste! Rasa umana! Imi fac cruce! Nu vii, si dupa ce vii aici nu vorbesti! Nu ai tupeul sa vorbesti!

“Dupa care mai vii aici si are tupeul sa-i spuna si lui fata asta ceva, sa-i spuna si ei, ii spune si ei, si mie, si tie! Si ce facem? Cam despre asta este vorba! Si pe urma, ca sa nu ii smulg fata, plec! Ca pe urma plec eu! Asa iti trebuie! Ca sa fii rasul lumii si rasul Romaniei!”, a spus Giani Kirita.

Iata intreg momentul:

Citeste mai multe despre: