Andrei Botoaca, schimbare radicala de look! Iata cum arata acum Faimosul, care a incantat publicul cu performantele sale, in cel de-al treilea sezon “Exatlon”!

Andrei Botoaca, schimbare radicala de look! Iata cum arata acum Faimosul, care a incantat publicul cu performantele sale, in cel de-al treilea sezon “Exatlon”!

Andrei Botoaca alias Giubi a fost unul dintre cei mai buni concurenti al celui de-al treilea sezon “Exatlon”!

Originar din Buzau, campionul la enduro cross, acum in varsta de 24 de ani, a fost un rasfatat in copilarie, fiind extrem de apropiat de parintii sai. De altfel, pasiunea pentru motoare o mosteneste de la tatal sau, un impatimit al plimbarilor pe doua roti. Putini stiu insa ca, in copilarie, pe Andrei il ingrozeau zgomotele produse de motociclete.

“Copilaria mi-am petrecut-o inconjurat de motociclete si cand eram mic, pe la 4-5 ani, nimeni nu imi dadea vreo sansa ca ma voi urca, vreodata, pe una, pentru ca plangeam doar cand o auzeam.  Tatal meu a facut motocross pana in 2000, a fost pilot profesionist. De cand m-am nascut pana in 2000, am mers la cursele lui, cu mama”, declara, inainte de a pleca in Dominicana, Giubi.

Competitiv, ambitios si foarte concentrat pe traseele “Exatlon”, Andrei Botoaca isi aminteste perfect momentul cand a decis sa aleaga o cariera in acest domeniu sportiv, unde a reusit sa faca performanta.

Daca partea masculina a familiei impartaseste aceeasi pasiune, nu acelasi lucru se poate spune si despre mama campionului, cea care la fiecare competitie a fost nevoita sa-si infranga emotiile si sa fie puternica pentru fiul sau. Giubi isi aminteste ca la inceputul carierei sale, cea care i-a dat viata nu avea puterea sa vina sa-l vada in competitie, fiind mai emotiva, dar, cu timpul, motocicleta a devenit un liant al familiei, oferindu-le tuturor amintiri frumoase.


Andrei  Botoaca s-a remarcat drept unul dintre cei mai buni concurenti din cel de-al treilea sezon “Exatlon”. Acesta a ajuns pana in Semifinala si a luptat cu indarjire pana in ultimul moment.
“A fost cea mai lunga cursa a mea de pana acum. Avand in vedere constanta pe care am avut-o, faptul ca sunt pe podium s-a terminat foarte bine pentru mine!”, a spus Andrei Botoaca despre experienta “Exatlon”.
La scurta vreme dupa incheierea competitiei din Republica Dominicana, Andrei Botoaca si-a reluat antrenamentele, dar si cursele de motociclism, care il pasioneaza inca din copilarie.
De curand, Andrei a recurs la o schimbare spectaculoasa de look. Fostul concurent de la “Exatlon”, s-a tuns zero si a publicat o imagine inedita pe contul lui de socializare, unde reactiile fanilor nu au intarziat sa apara.

Citeste mai multe despre: