Silviu a parasit competitia Exatlon, Giani Kirita nu l-a iertat inca! “Este o fetita!” Iata ce marturisiri a facut antrenorul Faimosilor, intr-un interviu incendiar!

Silviu a parasit competitia Exatlon, Giani Kirita nu l-a iertat inca! “Este o fetita!” Iata ce marturisiri a facut antrenorul Faimosilor, intr-un interviu incendiar!

Giani Kirita a avut o reactie incredibila la adresa lui Silviu Nicolae, dupa ce acesta a parasit competitia Exatlon.

Nu mai este niciun secret ca Giani Kirita nu il are deloc la inima pe fostul concurent, Silviu Nicolae. Intrebat care era concurentul pe care nu-l apreciaza si al carui loc nu este in Republica Dominicana, antrenorul Giani Kirita a raspuns transant.

“Silviu a fost si va ramane concurentul pe care nu mi l-am dorit niciodata sa fie aici si nu l-as mai dori in niciun concurs de genul asta! Baiatul a a venit de acasa, a avut un sezon in fata, a venit total nepregatit! Dupa care i-am spus dupa vreo doua saptamani ca nu are nicio treaba cu Exatlonul, a inceput sa si minta, sa spuna ca m-am luat de el si apoi a venit si celebra faza cand nu a putut sa sara de pe tobogan si atunci el pentru mine nici macar concurent Exatlon nu e, este o fetita! Baiatul asta nu stiu de ce a venit in Exatlon pentru ca Exatlonul este un concurs foarte dur, un concurs in care se slefuiesc si caracterele! Am incercat sa-i explic ce inseamna Exatlon si pe trasee si in viata de grup si nu a inteles absolut nimic si culmea tupeului, are boala de a si vorbi ceea ce nu trebuie! El a venit de o luna de zile si a luat doua puncte trase de par, dupa care nu a fost in stare sa sara de pe un tobogan si atunci oameni ca el ajung in Exatlon, fac de ras Exatlonul si au tupeul sa dea vina pe mine!”, a spus Giani Kirita pentru wowbiz.ro

 

Citeste mai multe despre: