Simi, reprosuri acide la adresa Razboinicului Catalin! Iata ce anume a avut pe suflet fosta sa colega de la Exatlon! Cum a reactionat “uriasul”!

Simi, reprosuri acide la adresa Razboinicului Catalin! Iata ce anume a avut pe suflet fosta sa colega de la Exatlon! Cum a reactionat “uriasul”!

Coplesita de resentimente fata de fosta sa echipa, Simi si-a dorit sa afle de la Catalin de ce a fost tratata urat de fostii lor colegi.

Simi, fosta Razboinica de la Exatlon, a intervenit telefonic in cadrul emisiunii “FanArena” pentru a afla punctul de vedere sustinut de Catalin cu privire la atitudinea si evolutia ei in competitie.
Inca afectata de cele traite la Exatlon in cadrul echipei sale, Simi si-a dorit sa ii adreseze cateva intrebari importante lui Catalin Dumitrescu pentru a-si putea clarifica anumite aspecte despre fostii sai colegi.
“As vrea si eu sa-l intreb pe Catalin, poate pe viitor o sa ma ajute sa ma integrez si eu intr-un grup! Sa-mi spuna si mie cu ce l-am deranjat eu atat de mult, cand inainte cu o zi ma tinea de mana si imi spunea ca o sa fie bine, hai ca o sa castigam comunicarea si a doua zi mi-a spus “nesimtita”! Domnule politist sa ma ajutati si pe mine sa ma integrez intr-o echipa! Incepand de la tine si pana la ultimul coleg toti m-ati facut nesimtita si falsa si ca o sa-mi cada masca!”, a spus raspicat Simi.
Pe de alta parte, Catalin a incercat sa se justifice si sa ii explice fostei sale colege ca nu a fost cel care a jignit-o, ci dimpotriva a incercat mereu sa o sustina in concurs.

“Nu stiu cum ai inteles tu ca te-am facut “nesimtita”! Din partea mea iti spun cu mana pe inima: nu te-am facut nesimtita niciodata cat am fost in concursul asta si nici in afara concursului! In schimb, pot sa zic ca am afirmat ca ai mintit, asta da!(…) Cand ai fost cu mine la spital, da, intr-adevar doctorul i-a transmis ca are o problema destul de serioasa si ar trebui sa fie consultata inainte de fiecare traseu, de medic! Tu cu mine nu ai avut niciun conflict direct! Eu unul te vedeam in finala!”, a spus Catalin Dumitrescu.

Citeste mai multe despre: