Simina, sotia lui What’s UP, adevarul despre afectiunea oculara de care sufera artistul! Iata ce dezvaluiri a facut tanara despre evolutia sotului ei pe traseele de la Exatlon!

Simina, sotia lui What’s UP, adevarul despre afectiunea oculara de care sufera artistul! Iata ce dezvaluiri a facut tanara despre evolutia sotului ei pe traseele de la Exatlon!

Simina, sotia lui What’s UP a marturisit ca a urmarit cu sufletul la gura evolutia in prima zi la Exatlon si a trait cele mai mari emotii.

Invitata in platoul “Fan Arena”, Simina, sotia lui What’s UP a dezvaluit ca a avut emotii foarte mari in timp ce si-a urmarit cu atentie sotul pe traseele de la Exatlon.
Simina a lamurit de ce sotul ei a avut acea reactie nervoasa in timpul primei probe, tanara explicand ca acesta a fost cu siguranta provocat.

“Cred ca a fost provocat. El este mai vulnerabil, nu e sportiv de performanta, e artist, e mai sensibil. El nu cauta nod in papura, eu asa il cunosc. Poate acum descopera alte laturi ale lui. El stia ca e corect ce face, altfel nu isi sustinea punctul de vedere”, a declarat Simina.

“E vulcanic, dar daca se simte jignit, intepat, daca simte ca nu e corect ce se intampla. E foarte inteligent si cred ca o sa inteleaga ca trebuie sa puna stop sentimentelor! Va intelege! El va ramane acolo cat va vrea”, a adaugat Simina.

Pe de alta parte, Simina a vorbit despre miopia de care sufera artistul. Aceasta a marturisit ca What’s UP s-a nascut cu acea afectiune oculara care presupune purtarea unei lentile de contact macar la un ochi pentru a putea sa vada cat de cat.
“Are minus 7 dioptrie pe un ochi, stangul. Pe celalalt are minus 1,5. Are o lentila la el, nu stiu daca o s-o poarte. I-am rugat pe producatori sa poarte lentila pe un ochi, ca sa aiba un ochi care sa vada tipla. Daca nu o va purta, probabil va fi dezavantajat. Daca are un ochi care functioneaza bine, e ok. Mai e o chestie. El asa s-a nascut. Noi nu avem ochii antrenati ca sa vedem cum vede el. Eu stiu ca asta a fost un minus pentru el. A facut sport cand era mic, nu le-a putut face de performanta”, a spus Simina.

Citeste mai multe despre: