Socant! Ionut Jaguarul a fost la un pas de moarte in urma cu doua zile! Masina condusa de finalistul de la Exatlon a ajuns intr-un sant!

Socant! Ionut Jaguarul a fost la un pas de moarte in urma cu doua zile! Masina condusa de finalistul de la Exatlon a ajuns intr-un sant!

“Razboinicul” a fost implicat intr-un accident care ar fi putut sa ii fie fatal!

Probleme pentru Ionut Sugacevschi la finele saptamanii! Indragitul “razboinic” de la Exatlon a trecut razant pe langa moarte dupa ce autoturismul in care se afla a fost implicat intr-un grav accident rutier.

Ionut Jaguarul a facut accident de masina! “Ma doare gatul si umarul drept.”

Joi dimineata, la orele 10.00, in apropiere de Brasov, Ionut a pierdut controlul volanului si automobilul cu care se deplasa spre Bucuresti a ajuns intr-o rapa!!!

Ionut Jaguarul a facut accident de masina! Din fericire, luptatorul nu a avut rani grave! Autoturismul sau insa insa a fost avariat serios si a fost nevoie ca el sa fie tractat si bagat in service de urgenta! Intrebat de starea de sanatate in care se afla in acest moment, barbatul a povestit pe larg ce s-a intamplat si cum se simte dupa impactul cu solul! “Am avut un incident urat acum doua zile! Am plecat din Brasov spre Bucuresti, pentru a-mi face un tatuaj si eram extrem de fericit! Nimic nu prevedea ce avea sa mi se intample! Mergeam linsitit la volanul masinii mele si, la un moment dat, mi-a aparut ceva in fata! Am tras imediat de volan si am incercat sa evit o coleziune! A fost groaznic, fiindca, intr-o fractiune de secunda, am sarit intr-un sant cu totul!!! Va dati seama ca am tras o sperietura sora cu moartea! Ce mai…accidentul a fost unul neplacut, recunosc, dar asta este, viata merge inainte. Bine ca nu am patit nimic grav. Este adevarat, ma doare gatul si umarul drept, dar Jaguarul rezista!!! Ma pot intoarce in sala de sport fara probleme. Abia astept sa ma antrenez, caci se apropie meciul meu din 8 octombrie, si vreau sa imi inving adversarul in ring”, a spus “razboinicul”, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Citeste mai multe despre: