Surpriza uriasa: fratele lui Alex Nedelcu participa la EXATLON Romania – sezonul 3! Cum arata Razboinicul

Surpriza uriasa: fratele lui Alex Nedelcu participa la EXATLON Romania – sezonul 3! Cum arata Razboinicul

Premiera EXATLON Romania se apropie cu pasi repezi!

Sambata, 12 ianuarie, de la ora 20:00, incepe al treilea sezon, in care competitia se anunta a fi mai aprinsa ca niciodata.

Calatoria impresionanta a depasirii limitelor va aduce in fata telespectatorilor, ca si pana acum, caractere puternice, slabiciuni firesti, ambitii uriase, dovezi impresionante de prietenie si fairplay, sacrificii majore.

La capatul acestor incercari se va alege un singur mare castigator, cel care va primi marele trofeu Exatlon, dar si premiul de 100.000 de Euro.

Componenta echipei Razboinicilor vine cu o surpriza uriasa pentru fanii EXATLON: din echipa face parte nimeni altul decat Gabriel Nedelcu, fratele lui Alex Nedelcu, ce a participat in primul sezon.

“Traseele vor lua foc, Faimosii vor fi demoralizati!”, spune Gabriel Nedelcu in clipul de prezentare al echipei Razboinicilor.

Gabriel Nedelcu Exatlon

Nu pierdeti, din 12 ianuarie, de la ora 20:00, de sambata pana marti, competitia suta la suta reala, care pune in lumina valori precum fairplay-ul, camaraderia, spiritul de echipa. Al treilea sezon „Exatlon”, un nou capitol cu oameni ca noi, care devin adevarati eroi pe nisipurile fierbinti din Republica Dominicana, urmeaza sa se scrie, din 12 ianuarie, numai la Kanal D!

Citeste mai multe despre: