What’s Up, despre primul conflict de la Exatlon! Iata ce marturisiri a facut artistul despre disputa apriga cu Razboinicul Iulian Pitea!

What’s Up, despre primul conflict de la Exatlon! Iata ce marturisiri a facut artistul despre disputa apriga cu Razboinicul Iulian Pitea!

What’s Up a avut un prim conflict la Exatlon, cu Iulian Pitea, despre care a sustinut la acea vreme ca l-a ironizat pe traseu.
Primul episod al acestui sezon a adus si primul incident in care What’s Up a fost implicat. Artistul s-a contrat cu Razboinicul Iulian, care l-ar fi inganat in timpul jocului.


Tensiunea creata si-a pus atat de tare amprenta pe Faimos incat acesta a izbucnit in plans. Finalul jocului a lasat sa se vada ca lucrurile nu s-au rezolvat intre cei doi adversari, ba chiar discutiile aprinse au degenerat intr-un nou conflict. Iulian si What’s Up au continuat sa se jigneasca chiar si la ceremonia de la finalul jocului.


Aflat in platoul “FanArena”, What’s Up a vorbit deschis despre primul lui conflict de la Exatlon, dar despre modul in care il vede pe Iulian Pitea, privind in urma la ceea ce a fost intre ei.
“Eu nu am vrut sa ma cert cu el! Eu imi indemnam echipa si el in fata mea, simteam cum ma ingana! Mi-a zis ulterior ca nu ma ingana, de fapt, se bucura cu mine! Dar pentru sufletul meu nu a fost o bucurie! Ma ingana, punct! E avea o aroganta in el!”, a spus What’s Up.
Artistul a recunoscut ca in ciuda conflictului avut cu Iulian Pitea, inca de la inceputul competitiei, au ajuns ulterior sa se inteleaga civilizat si sa se tolereze reciproc.


“Ciudat e ca dupa asta, eu am vorbit cu el, am dat mana cu el, mi-a vorbit foarte respectuos, mi-a zis ca imi asculta muzica! L-am intebat de ce a reactionat asa si mi-a zis ca se bucura cu mine! Asta mi-a zis pana am plecat! La primul meci international, am avut ocazia sa stau chiar langa el! Si nu aveam nicio treaba! In timp ce joci acolo, ies din tine alte forme decat cele pe care le cunosteai!”, a spus What’s Up.

Citeste mai multe despre: