A izbucnit in lacrimi cand a aflat ca intra la duel! Cine este Razboinica care se va duela cu Ana Maria Stamen

A izbucnit in lacrimi cand a aflat ca intra la duel! Cine este Razboinica care se va duela cu Ana Maria Stamen

Exatlon Romania 5 februarie: Cel de-al treilea joc de protectie a luat sfarsit. Scorul a fost unul categoric, de 9 la 1 in favoarea Faimosilor.

Singurul punct de la Razboinici a fost adus de Mihaela Popescu. Ceilalti Razboinici nu au reusit sa puncteze deloc, iar presiunea a crescut din ce in ce mai mult.

O fata de la Razboinici va pleca acasa, in Romania! Cea care are cele mai mici procentaje din echipa Razboinicilor este Ana Maria Stamen.

Iar, player of the week, cea care va face nominalizarea pentru duel este Irina Postolea. Aceasta a fost foarte uimita cand a auzit ca are cele mai bune procentaje.

”Da, surprinsa pentru ca este o decizie foarte grea. Si, sincera sa fiu nu am sa pot sa spun eu asemenea lucru. Am sa las echipa sa decida si cel mai bun sa ramana in echipa”, a spus Irina Postolea.

Echipa Razboinicilor a votat, iar cea care va intra la duel cu Ana Maria Stamen este Mihaela Popescu. Aceasta a inceput sa planga cand a aflat ca va merge la duel si a sustinut ca voia oricum sa se ofere sa mearga la duel, daca nu era nominalizata.

Urmariti totul in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: