Alex Stoica a fost eliminat de la Exatlon Romania! Ce nu a apucat Razboinicul sa ii spuna tatalui sau: ”Tatal meu a murit si mie mi s-a spulberat orice sansa”

Alex Stoica a fost eliminat de la Exatlon Romania! Ce nu a apucat Razboinicul sa ii spuna tatalui sau: ”Tatal meu a murit si mie mi s-a spulberat orice sansa”

Meci plin de tensiune in seara la Exatlon Romania! Miza a fost dubla, dupa ce Cosmin Cernat a anuntat ca cele doua echipe se vor duela pentru vila si pentru protectie intr-un singur meci.

Scorul a mers din punct in punct, pana scorul de 9 la 9. S-a ajuns la stafeta mixta. Din partea Faimosilor au intrat Ion Surdu si Catalina Seicaru, iar din partea Razboinicilor Gabriel Nedelcu si Nicoleta Lunca.

Pana la urma, cei care au castigat sunt Faimosii! Asadar, un baiat de la Razboinici va pleca acasa.

Cosmin Cernat a anuntat cine are cele mai bune procentaje din echipa Razboinicilor si cine intra automat la duel.

”Un baiat va pleca acasa in Romania. Mergem mai departe cu numele celui sau celei care are cele mai bune procentaje din echipa albastra. Numele este Iulia Aradi. Acum a venit momentul sa aflam numele jucatorului care va merge la duelul de eliminare din echipa albastra. Numele este Alex Stoica’‘, a spus Cosmin Cernat.

Iulia Aradi s-a sfatuit cu echipa si au decis impreuna cine intra la duel alaturi de Alex Stoica.

”Din pacate, astazi am pierdut. Trebuie sa luam toate partile bune, tot ce s-a intamplat pana acum aici. Si, alaturi de Alex, la duel, am discutat cu totii, pe baza scorurilor, punctajelor, iar alaturi de Alex la duel va intra Cristi’‘, a spus Iulia Aradi.

Alex Stoica si Cristina Dumitrache s-au duelat. Scorul a fost unul categoric, de 3 la 0 pentru Cristian Dumitrache. Asadar, Alex Stoica este eliminat de la Exatlon Romania!

”Dupa o asemena introducere nu as putea decat sa iti multumesc foarte mutl ca te-am cunoscut. Iti multumesc pentru cuvintele frumoase pe care mi l-ai dat. 

Am invatat sa fiu mult mai bun si mult mai deschis la noi provocari. Tot cu aceasta ocazie, vreau sa le transmit celor de acasa, care se uita la noi, sa nu mai exista discutii in familie, intre prietenii din chestii inutile, pentru ca nu isi au rostul. Intotdeauna cand voi vorbi de chestia asta voi da exemplu cu tatal meu. Nu ma pot mandri cu o poveste foarte frumoasa. Au fost mici chestii intre noi, nu prea ne-am inteles toata viata, dar intotdeauna aveam speranta ca ma voi intelege cu el si voi ajunge sa stau si sa ne povestim prin tot ce am trecut.

Dar din pacate, acea zi nu a mai venit, tatal meu a murit si mie mi s-a spulberat orice sansa de a mai sta vreodata de vorba cu el. Si inca mai am regrete ca ne-am certat din chestii inutile, chestii pe care le puteam rezolva stand de vorba, comunicand si impartasindu-ne toate experientele asa cum am facut alturi de colegii Razboinici. Si de asta vreau sa spun sa spunem stop orgoliilor inutile, pentru ca nu isi au rostul. Asta e tot ce am avut de zis”, a spus Alex Stoica.

Urmariti declaratia completa in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: