Alice Cavaleru, prima parere despre Exatlon Romania dupa ce s-a intors din Republica Dominicana: ”In afara de ocean si caldura…”

Alice Cavaleru, prima parere despre Exatlon Romania dupa ce s-a intors din Republica Dominicana: ”In afara de ocean si caldura…”

Cosmin Cernat a facut, in aceasta seara, un anunt care i-a lasat atat pe Faimosi cat si pe Razboinici in lacrimi. Cosmin Cernat a anuntat ca Vladimir Draghia si Giani Kirita si-au incheiat misiunea la Exatlon Romania.

La scurt timp dupa acest anunt, sotia lui Vladimir Draghia a postat un mesaj pe retelele de socializare in care a povestit cum a fost experienta Exatlon pentru ea:

Mulțumesc @vladimir.draghia pentru aventura asta frumoasă. Ai câștigat primul sezon @exatlonromania și m-ai făcut tare mândră. Acum, în calitate de antrenor, m-ai uimit din nou. Profesionalism, dedicare, generozitate, sinceritate și prietenie. Asta am văzut la tine de pe margine și m-am gândit mereu că nu puteam să aleg un tată mai bun pentru Zora. 🙏

Mulțumesc și celor din familia Exatlon pentru că ne-au primit atât de bine. În afară de ocean și căldură, m-am bucurat și de energia care este investită în acest proiect frumos.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Mulțumesc @vladimir.draghia pentru aventura asta frumoasă. Ai câștigat primul sezon @exatlonromania și m-ai făcut tare mândră. Acum, în calitate de antrenor, m-ai uimit din nou. Profesionalism, dedicare, generozitate, sinceritate și prietenie. Asta am văzut la tine de pe margine și m-am gândit mereu că nu puteam să aleg un tată mai bun pentru Zora. 🙏 Mulțumesc și celor din familia Exatlon pentru că ne-au primit atât de bine. În afară de ocean și căldură, m-am bucurat și de energia care este investită în acest proiect frumos.💫 #luckyus #exatlonromania #bestvacation #haifaimosii #adventure

O postare distribuită de Alice Cavaleru (@alice.cavaleru) pe

La scurt timp dupa acest anunt, Vladimir Draghia a postat un mesaj pe retelele de socializare in care le-a multumit Faimosilor si in care a explicat ca misiunea lui la Exatlon Romania s-a incheiat.

”Așa cum mulți dintre voi deja și-au dat seama, misiunea mea la Exatlon – Sezonul 3 tocmai s-a încheiat.
Participarea mea în calitate de antrenor a fost mai mult decât un vis împlinit. Nici nu am visat să mă întorc la Exatlon împreună cu @alice.cavaleru și Zora, să merg pe aceeași plajă pe care am îndurat foame, frig, căldură, dor, dor, dor, timp de cinci luni.

Am avut noroc de o echipa superbă, formată din oameni motivați, dispuși să învețe. M-au tratat încă de la început cu respect și le mulțumesc pentru fiecare zi petrecută împreună. Le mulțumesc pentru victoriile frumoase, pentru nebunia zilnică pe care am trăit-o împreună.
Le doresc, așa cum am spus-o și la despărțirea de ei, să rămână oameni.
Să câștige cei mai buni!”’

 

Citeste mai multe despre: