Ana Maria Stamen s-a intors in Romania! Primele imagini cu Razboinica la aeroport, dupa ce a fost eliminata de la EXATLON Romania – sezonul 3

Ana Maria Stamen s-a intors in Romania! Primele imagini cu Razboinica la aeroport, dupa ce a fost eliminata de la EXATLON Romania – sezonul 3

Ana Maria Stamen a fost eliminata de la Exatlon Romania, dupa ce a pierdut duelul impotriva Mihaelei Popescu.

Cel de-al treilea joc de protectie a luat sfarsit cu un scor categoric, de 9 la 1 in favoarea Faimosilor.Singurul punct de la Razboinici a fost adus de Mihaela Popescu. Ceilalti Razboinici nu au reusit sa puncteze deloc, iar presiunea a crescut din ce in ce mai mult.

Cea care a avut cele mai mici procentaje din echipa Razboinicilor a fost Ana Maria Stamen.

Echipa Razboinicilor a votat, iar cea care a intrat la duel cu Ana Maria Stamen a fost Mihaela Popescu. Aceasta a inceput sa planga cand a aflat ca va merge la duel si a sustinut ca voia oricum sa se ofere sa mearga la duel, daca nu era nominalizata.

“Ma bucur din tot sufletul ca am ajuns pana aici si ca am fost aleasa din atatia oameni. Ma bucur ca am facut cunostinta cu niste suflete frumoase si n-o sa va uit niciodata si o sa va sustin de acasa.  Si ma bucur ca l-am avut si voi o sa il aveti in continuare ca antrenor pe Giani. E un om deosebit. Nu se compara cu ce vedem la televizor. Imi pare rau ca atat a fost! Voi pleca cu fruntea sus si fericita, totusi, ca am avut parte de experienta aceasta si ca nu o sa mai am alta experienta vreodata, asa. Si va multumesc mult si din tot sufletul pentru absolut tot! Si tie Giani!”, a spus Ana Maria Stamen, in lacrimi.

Iata primele imagini cu Razboinica la aeroport, dupa ce a revenit in Romania:

Citeste mai multe despre: