Andreea Arsine, gest surprinzator dupa ce a castigat 50.000 de euro! O sa imparta banii cu Nicoleta Lunca!

Andreea Arsine, gest surprinzator dupa ce a castigat 50.000 de euro! O sa imparta banii cu Nicoleta Lunca!

Exatlon Romania 9 iunie: Marea Finala s-a incheiat! Cei doi campioni Exatlon Romania sezonul 3 sunt Ion Surdu si Andreea Arsine. Ambii vor pleca acasa cu cate un trofeu Exatlon Romania si cate 50.000 de euro.

Campioana la feminin, Andreea Arsine, a facut primele declaratii dupa ce a aflat ca a castigat si, de asemenea, a facut un gest la care nimeni nu se astepta:

”Nu ma gandeam, Cosmin, ca voi ridica trofeul, dar ma gandeam ca voi ajunge in finala, la inceput. Dar pe parcurs nu m-am mai gandit la asta pentru a fost concursul de asa natura, si situatie in care am ajuns, nu mai performam, m-am simtit destul de… nu imi gaseam locul ca sa spun asa.

Chiar m-am intrebat de multe ori daca mai este locul meu in aceasta competitie. Am avut rabdare, ma bucur ca am avut rabdare. Pot sa spun ca unul dintre lucrurile pe care le-am tinut foarte bine mintre cand am plecat de acasa a fost discutia pe care am avut-o cu doctorul meu si mi-a spus: Andreea, o sa ajungi in momente in care iti va veni sa renunti. In care iti va veni sa te intrebi de ce mai esti acolo sau sa te duci acasa, efectiv, si va trebui sa rezisti.

Asta sa ai mereu in cap, sa rezisti pana la capat pentr ca tu poti. (…) Dtorita increderii pe care mi-a acordat-o mi-am incercta sansa aici. Am venit pregatita si fizic si psihic. Si nu am renuntat nici la ultima minge, nici la ultimul totem, am tras pana la ultima viata. Ma bucur ca am reusit…

Mereu am fost constienta de valoarea pe care o am, dar duelurile alea, poate, m-au intarit mai mult. Pentru ca stiam ce pot chiar si in momentele cand nu imi ieseau punctele (…)

As vrea sa ii spun ca imi doresc din tot sufletul ca aceasta competitie sa nu ia parte asa… oarecum… Ci, o parte din suma castigata o sa vreau sa o impart cu ea’‘, a spus Andreea Arsine.

Urmariti totul in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: