Andreea Zaragiu, atac la Mario Fresh: ”Tu esti cantaret, eu sunt sportiv!” Cum a reactionat Mario: ”Eu cand ajung la Bucuresti…”

Andreea Zaragiu, atac la Mario Fresh: ”Tu esti cantaret, eu sunt sportiv!” Cum a reactionat Mario: ”Eu cand ajung la Bucuresti…”

Tensiune mare in echipa Faimosilor.

Inainte de joc, acestia s-au adunat pentru a-si face strategia. De aici pana la neintelegeri a mai fost doar un pas.

Andreea Zaragiu si Andreea Arsine nu au fost multumite atunci cand baietii au spus ca cea mai in forma fata este Kiki.

”Adica, stai un pic, adica eu nu sunt in forma sau… Hai sa iti explic un lucru, eu am renuntat la trei jocuri si m-ati bagat cand a fost… Atunci, pentru vila, am fost rezerva. ”Hai, domnule, intrua!” Si am venit cu punctul ala, care a fost un punct bun!”, a spus Andreea Zaragiu.

In momentul in care Costin l-a dat exemplu pe Mario, Andreea Zaragiu  nu s-a mai putut abtine:

”Da, dar acum hai sa iti explic, tu esti cantaret, eu sunt sportiv’‘, a spus Andreea Zaragiu.

”Am invatat ca nu am cum sa ma supar pe o femeie, nu am cum sa ma cert cu o femeie. Am invatat asta de la parintii mei. A facut o comparatie, da, eu sunt cantaret, iar ea este sportiva. Nu am de ce sa ma supar pe ea. Pana la urma suntem colegi. E adevarat, eu sunt cantaret, eu cand ajung la Bucuresti bucur lumea pe scena, incerc sa transmit niste sentimente prin muzica mea si prin ceea ce fac eu, iar ea este sportiv de performanta, doar ca aici suntem egali”, a adaugat Mario Fresh.

Urmariti totul in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: