Anuntul trist facut de castigatoarea Exatlon Romania sezonul 3, Andreea Arsine: ”A murit…”

Anuntul trist facut de castigatoarea Exatlon Romania sezonul 3, Andreea Arsine: ”A murit…”

Andreea Arsine si Ion Surdu sunt marii castigatori Exatlon Romania sezonul 3! Andreea Arsine a spus, in discursul de final de ceremonie, faptul ca ii va dona Nicoletei Lunca o suma de bani din premiul castigat de ea.

Andreea ne-a spus, in exclusivitate, cum s-a hotarat sa ii dea Nicoletei o parte din bani si ce va face cu restul:

”Cu marele premiu am spus deja ca vreau sa imi iau o casa. Deci o sa ii investesc. Si am zis ca si o suma de bani din premiul castigat voi vrea sa i-o dau Nicoletei.

Pentru ca, chiar daca am fost adversare si chiar daca nu a fost in aceeasi echipa cu mine, decizia am luat-o pentru ca si ea a muncit foarte mult si, repet, chiar daca am fost adversare sunt un om capabil sa recunoasca oamenii care muncesc si Nicoleta a muncit si ea la fel de mult. Iar faptul ca nu a avut, nu stiu, o zi favorabila sau ca nu a fost sansa ei, asat nu inseamna ca ea nu a muncit pe parcursul competitiei. 

Cu siguranta, este un singur castigator la fete, unul la baieti. Dar, asta am simtit pe moment si asa am considerat sa fac. Nu m-au definit sau nu ma definesc banii pentru ca nu pot sa zic ca sunt, nu stiu, bogata sau ceva de genul, insa e un premiu pe care l-am castigat datorita muncii pe care am depus-o acolo. Si asa am considerat, ca gest, sa fac in acel moment.”

Andreea Arsine a facut un anunt trist pe retelele de socializare. Aceasta a fost intrebata de urmaritorii sai de ce nu a vorbit niciodata despre tatal sau in timpul emisiunii.

‘Tatal meu a murit de cativa ani! Ma gandesc in fiecare moment la el”, a scris Andreea Arsine pe o retea de socializare.

Citeste mai multe despre: