Au inceput fazele INDIVIDUALE! Cosmin Cernat a facut anuntul: ”Motivul pentru care suntem in play-off…”

Au inceput fazele INDIVIDUALE! Cosmin Cernat a facut anuntul: ”Motivul pentru care suntem in play-off…”

Exatlon Romania a ajuns pe ultima suta de metri. Cosmin Cernat a anuntat faptul ca, din aceasta seara, incepe playoff-ul.

”Astazi, la Exatlon Romania 2019, incepe play-off-ul! Incep intrecerile individuale pe care ei le asteapta din prima clipa de cand au pasit pe nisip, in Republica Dominicana. Poate cea mai importanta zi pentru cei care au ramas aiaic. 5 baieti si 4 fete. Poate va intrebati de ce sunt 9. Raspunsul este unul simpu. Daca am mai fi avut un joc de eliminare, un joc de protectie si ar fi pierdut Razboinicii, ar fi urmat eliminare la feminin. Nico e singura, nu avea cu cine sa joace. Acesta este motivul pentru care suntem in playoff. 

Astazi, extrem de important, vom avea doar meci al baietilor. Pentru ca, dupa mai multe runde, 4 la numar, un baiat va pleca acasa in Romania, iar ceilalti 4 vor merge mai departe, aici la Exatlon. Astazi, asadar, avem un prim meci. La finele lui un baiat se va salva. Ceilati 4 vor merge in alt joc. Se va mai salva inca un baiat. Apoi, mergem din nou spre un meci unde vor fi 3 baieti. Se mai salveaza inca unul, iar ceilalti doi merg la duelul de eliminare”, a spus Cosmin Cernat.

Urmariti totul in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: