Ce mesaj i-a transmis Costin Gheorghe Irinei Postolea dupa ce a aflat de plecarea ei de la Exatlon!

Ce mesaj i-a transmis Costin Gheorghe Irinei Postolea dupa ce a aflat de plecarea ei de la Exatlon!

In timpul jocului pentru vila de acum doua saptamani, Irina Postolea s-a accidentat sub plasa, in namol. Tipetele de durere ale acesteia au rasunat pe intreg traseul.

Din primele informatii, acesteia i s-a deslocat umarul drept. Irina a fost dusa la spital, de urgenta, pentru a primi ingrijiri medicale de specialitate.

Intoarsa la baraca, pentru a-si lua ramas bun de la colegii ei, Irina Postolea a spus cat de grava este, de fapt, accidentarea ei:

”De fapt am venit sa… Sa-mi iau ramas bun. Din pacate astazi, da, e ultima zi aici. E de operatie, si nu-i de joaca, mai ales ca… Ma rog, mi-am dorit aici, stii? Mi-am dorit. Daca era dupa mine, poate ma duceam pe traseu si cu mana asa si pe targa”, a spus Irina Postolea.

Faimosii au aflat la ceremonia de incepere a jocului pentru protectie faptul ca Irina Postolea a parasit competitia. Costin Gheorghe a tinut sa ii transmita un mesaj acesteia:

”Vreau sa vorbesc despre Irina putin, sa ii zic ca imi pare foarte rau pentru ce i s-a intamplat. Cum am spus si alta data, este doar un concurs aici si sanatatea este pe primul plan. Atunci, in clipele alea ma gandeam la copilul ei, la fata ei, am inteles ca are o fata si ma puneam in situatia ei, cum s-ar uita copilul meu la mine sa vad ca sufar acolo si atunci ziceam in gandul meu si zic si acum, mai bine lasi un concurs ca acesta pentru sanatate. A luptat pana in ultima clipa, cu ultima putere a ei. Doar ghinionul a facut sa nu mai fie aici’‘, a spus Costin Gheorghe.

Urmariti totul in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: