Ce se intampla dupa Exatlon intre Ana Laura Gonzalez si Iulian Pitea? Iata ce marturisiri neasteptate a facut frumoasa mexicana, intr-un interviu de senzatie! Cum a reactionat fostul Razboinic?

Ce se intampla dupa Exatlon intre Ana Laura Gonzalez si Iulian Pitea? Iata ce marturisiri neasteptate a facut frumoasa mexicana, intr-un interviu de senzatie! Cum a reactionat fostul Razboinic?

Lili Sandu a vorbit in Mexic, cu Ana Laura Gonzalez, despre relatia ei cu Iulian Pitea!

Curajul lui Iulian Pitea a ramas in istoria Exatlon. Intre tanarul Razboinic si frumoasa concurenta a echipei Mexicului s-a infiripat o poveste de dragoste savuroasa.
La cateva luni distanta, de la momentul plin de romantism, Ana Laura a vorbit deschis despre stadiul relatiei sale cu Iulian Pitea, intr-un interviu inedit, realizat de Lili Sandu, prezentatoarea “FanArena”.


Intrebata cum este viata sa dupa Exatlon, Ana Laura a marturisit ca este foarte bine si ca a revenit la antrenamente, deoarece se pregateste pentru multe proiecte si competitii in sportul pe care il practica.
In ceea ce il priveste pe Iulian, aceasta a fost intrebata daca a mai tinut legatura cu el, dupa incheierea competitiei Exatlon si daca isi mai aminteste de momentul in care a fost sarutata pe neasteptate.
Ana Laura Gonzalez a marturisit ca isi aminteste cu drag de acele momente frumoase petrecute in Republica Dominicana si a pastrat legatura cu cel care i-a furat inima.


“Acel moment a fost foarte frumos! Iulian este o persoana extraordinara! Continuam sa tinem legatura!, doar ca este un pic mai complicat din cauza distantei! Eu am multe poriecte aici, iar el are multe proiecte acolo! Si suntem amandoi focusati pe cariera!”, a spus Ana Laura Gonzales.
Interviul l-a emotionat foarte mult pe Iulian, care a inteles subtilitatea afirmatiilor Anei. Acesta a recunoscut ca a simtit fiorii dragostei la Exatlon si a sperat intr-o posibila relatie, insa distanta si-a spus cuvantul si i-a impiedicat sa mentina vie flacara iubirii.
Mult mai transant, Giani Kirita a tras imediat o concluzie, afirmand ca mesajul subtil al Laurei nu spune altceva decat faptul ca aceasta a pus capat povestii lor de iubire.
“Ana Laura i-a dat papucii lui Iulian!”, a subliniat Giani Kirita.

 

Citeste mai multe despre: