Ciprian Maris este eliminat de la Exatlon Romania! Primele declaratii despre eliminare: ”Imi vine sa plang…”

Ciprian Maris este eliminat de la Exatlon Romania! Primele declaratii despre eliminare: ”Imi vine sa plang…”

Meci spectaculos in aceasta seara. Ambele echipe si-au dorit cu ardoare sa castige meciul de eliminare si sa ramana in formula actuala.

Scorul a fost unul destul de categoric in primele trei runde, 8 la 1 in favoarea Razboinicilor. Jocul a fost marcat si de o accidentare a lui Costin Gheorghe. Faimosul a fost transportat la spital pentru investigatii. Din primele informatii, acesta ar avea o entorsa.

Scorul final a fost unul foarte categoric, de 10 la 3 in favoarea Razboinicilor. Asadar, un baiat de la Faimosi va pleca acasa, in Romania.

Cosmin Cernat a anuntat cine este baiatul care are cele mai mici procentaje si cine este cel mai bune din echipa de la inceputul competitiei.

”Numele celui care are cele mai mici procentaje este Ciprian Maris. Numele celui sau celei care are cele mai bune procentaje din echipa Faimosilor este Ion Surdu”, a spus Cosmin Cernat.

Ciprian Maris intra automat la duel, alaturi de cel care fi propunerea echipei sau a lui Ion Surdu.

”Am ajuns intr-un punct destul de greu al echipei noastre. Va pleca un baiat acasa. Noi am stat, le-am analizat, le-am pus cap la cap. Din pacate, Costin este accidentat. A primit foaia de la medic ca timp de trei zile nu poate sa intre pe traseu sau sa faca efort si atunci, automat, o sa mearga Andrei. Pentru ca este apt”, a spus Ion Surdu.

Duelul a fost unul categoric, Andrei Botoaca a castigat duelul cu scorul de 3 la 0. Asadar, Ciprian Maris este cel care se intoarce acasa, in Romania. 

”Multumesc pentru toate cuvintele de lauda si de bine, despre mine. Vreau sa va spune ca am incercat sa il sabotez si pe Giubi, aseara i-am dat mai mult de mancare. Ba, manca, poate esti mai lent si tu pe traseu! Si nu mi-a iesit. Dar asta este. Eu am incercat! Bine, era o gluma! Vreau sa spun ca ma bucur tare mult ca am luat parte la acest fenomen, pentru mine este un fenomen, numit Exatlon.

 

Este foarte greu sa descriu in cuvinte ceea ce am trait aici, senzatiile, oamenii pe care i-am cunoscut, intreaga echipa, familia mea pot sa zic, pentru ca trei luni la rand au fost familia mea. M-am atasat foarte mult de ei, imi sunt tare dragi toti. Ii iubesc ca pe fratii mei, ca pe surorile mele. Nu prea pot sa zic multe. Imi vine sa palng, dar imi vine sa plang de fericire pentru ca am venit aici, am concurat, am dat tot ce am putut mai bun din mine. Nu imi este rusine cand merg acasa! Nu mai pot sa vorbesc, imi vine sa plang si chiar ma abtin tare sa nu plang pentru ca imi e tare greu acum ca ma despart de acest oameni minunati’‘, a spus cu ochii in lacrimi Ciprian Maris.

Urmariti declaratia completa in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: