Cosmin Marin este eliminat de la Exatlon Romania! Ce i-a spus Mihaela Popescu inainte de a pleca: ”El e genul de om care…”

Cosmin Marin este eliminat de la Exatlon Romania! Ce i-a spus Mihaela Popescu inainte de a pleca: ”El e genul de om care…”

Meci plin de tensiune in aceasta seara, la Exatlon Romania! Ambele echipe si-au dorit cu ardoare sa nu piarda niciun coechipier. Razboinicii au avut o revenire spectaculoasa, de la scorul de 9 la 5 in favoarea Faimosilor, s-a ajuns la scorul de 9 la 8.

Punctul victoriei a fost adus de Ion Surdu. Un baiat din echipa Razboinicilor va pleca acasa.

Cosmin Cernat anunta a anuntat cine are cele mai bune procentaje de la inceputul competitiei, dar si cine le are pe cele mai slabe, adica cel care va intra automat la duel:

”Sunt procentaje care sunt luate in calcul de cand a inceput Exatlon Romania. Incepem cu cel sau cea care are cele mai bune procentaje, numele este Iulia Aradi. Vom avea, asadar, eliminare la baieti, din echipa albastra. Cel care are cele mai mici procentaje de cand a inceput Exatlon Romania 2019 este Alex Stoica”, a anuntat Cosmin Cernat.

La duelul de eliminare se porneste de la 3 vieti, cine ajunge primul la zero, este eliminat.

Razboinicii au discutat si au decis impreuna ca cel care va merge la duel alaturi de Alex Stoica, este Cosmin Marin.

”Alaturi de Alex, astazi la duel, va intra Cosmin, din pacate” a spus Iuliana Aradi.

In duelul de eliminare Alex a reusit sa isi pastreze cele trei vieti, in timp ce Cosmin a pierdut toate meciurile.

Asadar, Razboinicul care va pleca acasa, in Romania, este Cosmin Marin. 

”Eu de fiecare data discutam cu Cosmin. Ii spuneam cum sa abordeze traseele si ce are de facut. El e genul de om care, nu ca e incapatanat, ii place sa asculte doar de o singura persoana si singura persoana de care a ascultat era Mihai. S-a vazut si in meciul anterior. Atunci cand era toata lumea cu presiune asupra lui nu a facut nimic pentru ca se simtea foarte agitat, insa atunci cand l-a lasat doar pe Mihai, s-a concentrat si a adus punctul. Eu zic ca e si un dezavantaj pentru el ca a venit foarte tarziu, deja a venit la jumatatea concursului, este destul de dificil sa te adaptezi. (…) Ma bucur ca a luptat, ma bucur ca a fost cu capul sus si ca si-a dorit enorm de mult sa fie aici, dar se vede ca experienta bate… tineretea”, a spus Mihaela Popescu.

”O sa fiu pe cat pot eu de sincer. Este un privilegiu pentru mine ca am putut face parte din aceasta echipa, din aceasta competitie. Mi-am dorit foarte mult. Pentru moment atat am putut. Nu caut nicio scuza. Astazi, experienta si-a spus cuvantul. Il felicit pe Alex pentru ca s-a miscat foarte bine pe traseu, cu toate ca l-a mai avut si la primul duel. Asta nu este o scuza. Cat despre ce spune echipa, e decizia lor, le-o respect… Mai departe ce pot spune… Le multumesc foarte mult pentru sustinere (celor de acasa), imi cer scuze personal daca am suparat pe cineva, daca au existat controverse sau ceva de genul.

Mi-am dorit inca din prima zi sa aduc puncte, sa ajut echipa. Am intrat intr-un ritm destul de accelerat, destul de greu, repet. Asta nu este o scuza. Am foarte multi ani de sport in spate si ca tot venea vorba de ascultat sfaturi de pe margine, eu ascultam doar sfatul antrenorului care de multe ori ma motiva, de multe ori ma certa, dar intotdeauna ascultam antrenorul si de cand a plecat Giani… au inceput unii sa vorbeasca mai mult, altii mai putin si eu de fiecare data cand am fost cu colegii pe traseu, cand am fost la final n-am reprosat nimanui nimic. Ba, din contra, nu am tipat, am spus constructiv si i-am lasat pe cei cu experienta sa vorbeasca mai mult. 

Mai mult de atat chiar nu am ce sa spun. Am zis tot ce se putea spune. Nu imi place sa vorbesc asa mult si prost si fara rost. Am spus ce era esential. Inca o data, imi cer scuze daca am suparat pe cineva si le doresc multa bafta colegilor mei”, a spus Cosmin Marin.

In timp ce isi lua la revedere de la ea, Mihaela Popescu i-a spus lui Cosmin: ‘‘Mi-a parut bine sa te cunosc” si s-au imbratisat.

Urmariti totul in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: