Costin Gheorghe s-a autopropus la duelul de eliminare cu Mario Fresh: ”Ma duc eu la duel!”

Costin Gheorghe s-a autopropus la duelul de eliminare cu Mario Fresh: ”Ma duc eu la duel!”

Exatlon Romania 19 martie: Decizii grele au de luat Faimosii dupa ce au pierdut meciul de protectie. Un baiat din echipa lor va pleca acasa. Cel care are cele mai mici procentaje si va intra automat la duel este Mario Fresh, iar cel care are cele mai bune procentaje este Ion Surdu.

Faimosii incearca sa gaseasca o modalitate prin care sa il aleaga pe cel cu care se va duela Mario. Ion a propus ca Faimosii sa faca un traseu, iar cel care va pierde sa mearga la duel cu Mario, in timp ce Costin Gheorghe a zis ca cel mai simplu ar fi ca fiecare sa isi spune parerea.

De asemenea, acesta s-a si autopropus la duel, spunand ca prefera sa intre direct decat sa concureze pe un traseu ca mai apoi sa ajunga la duel.

”Ma supun grupului, eu am venit cu o propunere, nu a fost ok, am ridicat si mana sa ma duc la duel, eu, pentru ca imi asum chestia asta ducandu-ma la duel. O fac, nu sa ies eu in evidenta, doamne fereste, o fac pentru ca mai repede m-as duce eu la duel decat sa imi risc statul aici la o aruncare de cerc. 

Sincer, am stat doua luni jumatate ca sa nu imi iasa o aruncatura de cerc sa ma duc la duel? Nu! Ma duc eu singur la duel”, a spus Costin Gheorghe.

Urmariti totul in materialul video de mai jos: 

Citeste mai multe despre: