EL este campionul la masculin! A castigat trofeul si premiul de 50.000 de euro

EL este campionul la masculin! A castigat trofeul si premiul de 50.000 de euro

Exatlon Romania 9 iunie: A fost o finala plina de emotii. Toti concurentii au luptat pana in ultima clipa si au dat totul pe traseu pentru a castiga marele premiu.

La baieti, campionul exatlon Romania sezonul 3 este Ion Surdu. Situatia atat la feminin, cat si la masculin a fost identica, astfel ca Ion Surdu l-a invins pe Gabriel Nedelcu la scorul general cu 3 la 1.

Ultimul meci a avut loc pe traseul cu tobogan, cu finalul ales de Ion Surdu. Urmariti faza decisiva in materialul video de mai jos:

Originar din Republica Moldova, dar mutat la Cluj la varsta de 16 ani, Ion Surdu a inceput aventura in sport cu fotbalul, evoluand in divizia nationala iar mai apoi in liga 3-a.

Pe langa fotbal, a mai practicat crossfit, volei, baschet si handbal, dar pasiunea lui in prezent este cusca de MMA. Desi s-a apucat abia la 20 de ani de acest sport, iar inceputul a fost unul mai dificil, este campion national si european la MMA, campion national de Kempo si a reusit sa obtina si centura de la Supreme Night Fight, competitie ce se organizeaza la Cluj.

Este agil, este un sportiv caruia nu ii este teama de nimic si e pregatit sa fata faca oricarei provocari din Republica Dominicana.

Citeste mai multe despre: