EL este cel de al doilea baiat care s-a salvat de la eliminare, alaturi de Ion Surdu!

EL este cel de al doilea baiat care s-a salvat de la eliminare, alaturi de Ion Surdu!

Emotii mari la Exatlon Romania! Concurentii au ajuns in fazele finale. Baietii se lupta pentru a se salva si a merge mai departe. Unul dintre cei 5 baieti va pleca acasa, in Romania, si isi va lua adio de la marele premiu.

”Astazi, extrem de important, vom avea doar meci al baietilor. Pentru ca, dupa mai multe runde, 4 la numar, un baiat va pleca acasa in Romania, iar ceilalti 4 vor merge mai departe, aici la Exatlon. Astazi, asadar, avem un prim meci. La finele lui un baiat se va salva. Ceilati 4 vor merge in alt joc. Se va mai salva inca un baiat. Apoi, mergem din nou spre un meci unde vor fi 3 baieti. Se mai salveaza inca unul, iar ceilalti doi merg la duelul de eliminare, a spus Cosmin Cernat.

Primul baiat care a reusit sa se salveze de la eliminare este Ion Surdu. Aceasta a jucat meciul decisiv impotriva lui Andrei Botoaca.

Cel de al doile baiat care a reusit sa se salveze este Costin Gheorghe. Asadar, Andrei Botoaca, Gabriel Nedelcu si Cristian Dumitrache vor mai juca un traseu, pentru a vedea cine sunt cei doi baieti care intra la duel.

Urmariti finalul in care Costin s-a salvat, in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: