EXCLUSIV Primul mesaj al lui Gabriel Nedelcu la intoarcerea in Romania: ”Mi-a fost foarte greu sa…”

EXCLUSIV Primul mesaj al lui Gabriel Nedelcu la intoarcerea in Romania: ”Mi-a fost foarte greu sa…”

Exatlon Romania sezonul 3 si-a desemnat castigatorii! Acestia sunt Ion Surdu si Andreea Arsine! Fiecare a plecat acasa cu cate un trofeu si cu cate 50.000 de euro.

Gabriel Nedelcu a pierdut finala in fata lui Ion Surdu, dar acesta a spus ca nu este suparat si ca este multumit de parcursul sau.

Gabriel Nedelcu ne-a oferit, in exclusivitate, primele declaratii dupa ce s-a intors in Romania:

”Salutate, tuturor! Ma bucur foarte mult ca ati fost alaturi de mine pe tot parcursul emisiunii, pentru ca dupa cum ati vazut, am dat de foarte multe dificultati acolo si mi-a fost foarte greu sa o iau de la capat in fiecare zi. Dar, cu ajutorul vostru, pentru ca voi mi-ati trimis sute, chiar mii de mesaje…

V-am simtit puterea, v-am simtit energia si cu ajutorul vostru am reusit sa trec peste acele greutati in fiecare zi. Am reusit sa imi iau gandul de la baraca pentru ca acolo au fost conditii foarte grele. Am reusit sa me detasez de tot ce era rau acolo. Si asa am putut sa evoluez din ce in ce mai mult si sa ajung pana in finala. Unde, in finala, dupa cum ati vazut a castigat Ion…”, a spus Gabriel Nedelcu.

Urmariti intreaga declaratie in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: