Giani Kirita a luat o decizie radicala! A RENUNTAT! Le-a spus clar Razboinicilor: ”Am incercat timp de o luna…”

Giani Kirita a luat o decizie radicala! A RENUNTAT! Le-a spus clar Razboinicilor: ”Am incercat timp de o luna…”

Razboinicii au pierdut meciul din aceasta seara in fata Faimosilor. Giani Kirita este exasperat de atitudinea acestora si de faptul ca nu asculta de indicatiile pe care acesta i le da.

Giani le-a spus Razboinicilor ca este lipsa de respect faptul ca nu ii asculta indicatiile si ca fiecare Razboinici face fix ”cum il taie capul”.

”Hai sa va zic ceva! In primul rand, nu ma respectati pe mine. Nu-mi respectati munca. Din tot ce va spun, nu faceti. Nu-mi respectati munca, jucati fara presiune, jucati fara nimic, cum vreti voi. Radeti cum vreti. Faceti cum vreti. Am incercat timp de o luna sa va implementez mentalitatea mea de a invinge, de a merge peste ei tot timpul. De trei ori am facut asta si i-ati batut. 

Ba, va fac altceva decat trebuie sa va arat detaliul de la final? Cum sunteti pe traseu, cum sa va duceti sa va ajut. Imi dau sufletul pentru echipa asta si pentru fiecare in parte. Dar voi va bateti joc de mine. Nu ma respectati! Facem antrenament! Vin din ziua mea libera ca vreau sa ajungeti departe. Va dau motivatia de care aveti nevoie si nu faceti nimic din ce va spun! De ce? Ati venit sa va plimbati la Exatlon?

Dar pe mine asa n-o sa ma mai vedeti. In momentul cand o sa vad ca ma respectati si vreti intr-adevar sa respectati ceea ce va spun, sunt aproape de voi. Daca nu, la orice traseu si maine sunt cu voi, faceti alegeri, sunt ca si echipa, nu stiu ce, la final nu trebuie sa imi cereti mie niciun detaliu’‘, le-a spus Giani Razboinicilor.

Urmariti totul in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: