Iulian Pitea a declarat ca se intoarce in sezonul 3 Exatlon Romania: ”Ideea e ca o sa apar”

Iulian Pitea a declarat ca se intoarce in sezonul 3 Exatlon Romania: ”Ideea e ca o sa apar”

Iulian Pitea si Beatrice Olaru au fost in direct cu fanii lor pe paginile de socializare ale Exatlon Romania. Iulian Pitea a facut o dezvaluire majora in direct. A spus ca in martie va merge in Mexic, la Ana Laura Gonzalez, unde va invata sa schieze, apoi vrea sa mearga in Dominicana.

”Pana in martie trebuie sa schiez, sa ma simt bine. Si din martie trebuie sa merg in Mexic! O sa vreau sa invat sa fac surf, sa vizitez Mexicul si mai am o idee, mi-a venit chiar azi. Daca o sa merg in Mexic, incepand si sezonul 3 la noi… Abia astept sa inceapa, o sa-l urmaresc maxim! Pe 12, la ora 20:00, sa va uitati! Toata lumea se uita la Exatlon! Si primul om pe care il cunosc de acolo este Mario Fresh! (…) 

Ideea este sa se astepte la ceva frumos! Ideea e ca o sa apar! Nu se stie cand! Dar vreau sa ii vad, vreau sa ii simt, pentru ca, in martie, daca plec in Mexic, mi-am propus sa ma duc pana la Las Terrenas, in Republica Dominicana, daca exista posibilitatea asta si sa ii vad live!”, a spus Iulian Pitea intr-un live exclusiv pentru Exatlon Romania.

Puteti urmari live-ul aici.

Citeste mai multe despre: