Mario Fresh e ”Solo”? A filmat un intreg videoclip in Republica Dominicana, alaturi de o blonda superba!

Mario Fresh e ”Solo”? A filmat un intreg videoclip in Republica Dominicana, alaturi de o blonda superba!

Asa cum a promis, Mario Fresh nu a pierdut deloc timpul si a scos deja o super piesa, filmat in Republica Dominicana.

Melodia se numeste ”Solo” si promite sa fie un hit de succes.

”In capul meu acum sunt un milion de ganduri care zboara si nu prea pot sa le prind, sa le asez. Daca venea cineva la mine in 2018, anul trecut, si imi spunea ca 2019 va veni cu niste surprize imense pentru mine, nu il credeam. Si uite ca 2019 a inceput cu aceasta surpriza, cu aceasta aventura, Exatlon. Am avut o poarta imensa, o poarta deschisa.

Am venit aici plin de putere, increzator, sperand sa ajung cat mai departe. Am cunoscut 9 oameni, de fapt sunt mai multi, sunt 11 sau 12. Sunt 12 oameni minunati cu care sigur voi continua prietenia aceasta pe care am inceput-o aici. Ce pot sa spun? Sunt sigur ca mi-am intrecut limitele, vorba cliseica oe care o folosim cu totii cand venim aici este foarte adevarata.

Mi-am intrecut limitele de la inceputul Exatlonului. Nu ma asteptam sa pot face fata. Va multumesc tuturor colegilor ca ati fost langa mine mereu si ca am avut de la fiecare de invatat cate ceva. Am invatat foarte, foarte multe lucruri aici. Costin Gheorghe, asta e baiatul meu! Iti multumesc mult! Nu am cum! Multumesc mult pentru tot ce ai facut pentru mine!

Multumesc pentru serile pierdute, pentru toate sfaturile pe care mi le-ai dat si pentru fiecare moment in care ai fost langa mine cand mi-a fost greu, ca am avut zeci sau sute de momente in care am vrut sa renunt. Si pot sa spun ca tu ai fost cel mare m-a sustinut si care m-a mentinut aici. Pentru ce de acasa, sper ca familia mea, ca mama, tata, sora, iubita si toti ceilalti prieteni sa nu fie dezamagiti de mine pentru ca stiu ca am dat tot ceea ce am putut aici.

Am adunat aici atat de multe ganduri si am atat de multe de ganduri de pus pe foaie, incat probabil ma voi inchide in studio cand voi ajunge la Bucuresti si voi face foarte multa muzica. Pregatiti-va de un bombardament muzical din partea lui Mario Fresh! Anul asta cu siguranta este al meu. Cu siguranta voi veni cu niste piese foarte tari, cu niste piese foarte fresh”, a spus Mario Fresh coplesit de emotii.

Citeste mai multe despre: