Mesajul lui Vladimir Draghia pentru echipa Faimosilor, inainte de a pleca de la Exatlon Romania: ”Important este sa ramaneti oameni…”

Mesajul lui Vladimir Draghia pentru echipa Faimosilor, inainte de a pleca de la Exatlon Romania: ”Important este sa ramaneti oameni…”

Cosmin Cernat a facut, in aceasta seara, un anunt care i-a lasat atat pe Faimosi cat si pe Razboinici in lacrimi. Cosmin Cernat a anuntat ca Vladimir Draghia si Giani Kirita si-au incheiat misiunea la Exatlon Romania. Cei doi vor plece acasa, lasand echipele sa se descurce pe cont propriu.

”Tocmai asta voiam sa iti spun, ca sunt de doua sezoane la Exatlon, mai bine de sase luni in care, in fiecare saptamana, a plecat cate cineva. Si in fiecare saptamana am stat pe aceeasi banca rosie si mi-am luat ”la revedere” sau ”adio” de la cineva. Si este prima data dupa foarte, foarte multe saptamani si luni, prima data cand eu sunt cel care pleaca.

Eu sunt cel care isi ia ”la revedere” de la colegii lui. A fost chiar o onoare sa ii antrenez pe oamenii astia pentru ca au fost foarte receptivi, am avut cine lucra. Nu puteam sa cer o echipa mai buna! Sper ca sfaturile mele sa va tina pana la sfarsit! Atat cele din traseu, cat si cele din afara traseului, din casa. Ma bucur ca am reusit sa stam atat e mult la vila! Ma bucur ca i-am lasat la vila!

Imi lasase unghiile lungi inainte de meciul asta pentru ca am eu chestia asta, nu imi tai niciodata unghiile inainte de un meci important! Si sper foarte mult sa castigati, sa ramaneti intregi. Dar si daca nu o faceti, o sa ramaneti mai puternici! Off! Daca ar fi sa le zic cateva cuvinte lor, ar fi: sa stiti ca nu exista lectie mai buna decat infrangerea si din infrangerile astea prin care ati trecut, si prin care poate o sa mai treceti, sunt sirgur ca o sa cresteti foarte mult!

Din ele o sa veniti mult mai puternici! E nevoie de un adversar puternic pentru ei, pentru sa show-ul asta are nevoie de un spectacol sportiv de calitate. Si in final, o sa va zic ca pierdeti, castigati, important e sa ramaneti oameni, pentru ca la sfarsit, pentru fiecare, asta este adevaratul castig!”, le-a spus Vladimir Draghia.

Urmariti totul in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: